Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MarnBeast

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MarnBeast

  1. Here's my run log:

     

    [12:59:28] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
    [12:59:28] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
    [12:59:28] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
    [12:59:29] [main/INFO]: Logging in with username & password
    [12:59:29] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.10.18.1180 for Minecraft 1.7.10 loading
    [12:59:29] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot(TM) Client VM, version 1.7.0_67, running on Windows 7:x86:6.1, installed at C:\Program Files (x86)\Java\jre7
    [12:59:29] [main/INFO] [FML]: Managed to load a deobfuscated Minecraft name- we are in a deobfuscated environment. Skipping runtime deobfuscation
    [12:59:29] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
    [12:59:29] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
    [12:59:29] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
    [12:59:29] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
    [12:59:29] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
    [12:59:29] [main/ERROR] [FML]: The binary patch set is missing. Either you are in a development environment, or things are not going to work!
    [12:59:31] [main/ERROR] [FML]: The minecraft jar file:/C:/Users/MarnBeast/.gradle/caches/minecraft/net/minecraftforge/forge/1.7.10-10.13.0.1180/forgeSrc-1.7.10-10.13.0.1180.jar!/net/minecraft/client/ClientBrandRetriever.class appears to be corrupt! There has been CRITICAL TAMPERING WITH MINECRAFT, it is highly unlikely minecraft will work! STOP NOW, get a clean copy and try again!
    [12:59:31] [main/ERROR] [FML]: FML has been ordered to ignore the invalid or missing minecraft certificate. This is very likely to cause a problem!
    [12:59:31] [main/ERROR] [FML]: Technical information: ClientBrandRetriever was at jar:file:/C:/Users/MarnBeast/.gradle/caches/minecraft/net/minecraftforge/forge/1.7.10-10.13.0.1180/forgeSrc-1.7.10-10.13.0.1180.jar!/net/minecraft/client/ClientBrandRetriever.class, there were 0 certificates for it
    [12:59:31] [main/ERROR] [FML]: FML appears to be missing any signature data. This is not a good thing
    [12:59:31] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
    [12:59:31] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
    [12:59:31] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Launching wrapped minecraft {net.minecraft.client.main.Main}
    [12:59:31] [main/INFO]: Setting user: MarnBeast
    [12:59:32] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1
    [12:59:33] [Client thread/INFO] [MinecraftForge]: Attempting early MinecraftForge initialization
    [12:59:33] [Client thread/INFO] [FML]: MinecraftForge v10.13.0.1180 Initialized
    [12:59:33] [Client thread/INFO] [FML]: Replaced 182 ore recipies
    [12:59:33] [Client thread/INFO] [MinecraftForge]: Completed early MinecraftForge initialization
    [12:59:33] [Client thread/INFO] [FML]: Searching C:\Users\MarnBeast\Developer\Minecraft Mods\Mod Code\run\mods for mods
    [12:59:34] [Client thread/ERROR] [FML]: FML has detected a mod that is using a package name based on 'net.minecraft.src' : net.minecraft.src.FMLRenderAccessLibrary. This is generally a severe programming error.  There should be no mod code in the minecraft namespace. MOVE YOUR MOD! If you're in eclipse, select your source code and 'refactor' it into a new package. Go on. DO IT NOW!
    [12:59:36] [Client thread/INFO] [FML]: Forge Mod Loader has identified 3 mods to load
    [12:59:36] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge
    [12:59:36] [Client thread/INFO] [FML]: Processing ObjectHolder annotations
    [12:59:36] [Client thread/INFO] [FML]: Found 341 ObjectHolder annotations
    [12:59:36] [Client thread/INFO] [FML]: Configured a dormant chunk cache size of 0
    [12:59:36] [Client thread/INFO] [FML]: Applying holder lookups
    [12:59:36] [Client thread/INFO] [FML]: Holder lookups applied
    
    Starting up SoundSystem...
    Initializing LWJGL OpenAL
        (The LWJGL binding of OpenAL.  For more information, see http://www.lwjgl.org)
    OpenAL initialized.
    
    [12:59:37] [sound Library Loader/INFO]: Sound engine started
    [12:59:37] [Client thread/INFO]: Created: 512x256 textures/blocks-atlas
    [12:59:37] [Client thread/INFO]: Created: 256x256 textures/items-atlas
    [12:59:37] [Client thread/INFO] [FML]: Forge Mod Loader has successfully loaded 3 mods
    [12:59:37] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge
    [12:59:37] [Client thread/INFO]: Created: 256x256 textures/items-atlas
    [12:59:37] [Client thread/INFO]: Created: 512x256 textures/blocks-atlas
    
    SoundSystem shutting down...
        Author: Paul Lamb, www.paulscode.com
    
    
    Starting up SoundSystem...
    Initializing LWJGL OpenAL
        (The LWJGL binding of OpenAL.  For more information, see http://www.lwjgl.org)
    OpenAL initialized.
    
    [12:59:38] [sound Library Loader/INFO]: Sound engine started

     

    One thing I noticed is that my packages are now instead broken into a folder hierarchy. For instance, what was a package net.evildead.mod before losing my environment and trying to clone is now just folders net/evildead/mod in my package explorer. No idea if that's relevant, but it's a change.

     

    PxMK4bY.png

  2. I've been working on a project for a while now and committing my updates to my github. However, I lost my existing working directory, and so I'm trying to get a fresh clone from github.

    My Github for the project: https://github.com/MarnBeast/EvilDeadCraft

     

    I have gradlew committed, so I theorized that I should simply be able to do the clone through eGit, close eclipse, and run gradlew setupUncompWorkspace and gradlew eclipse on the project I just pulled down. I followed LexManos video

    and got Minecraft to run, and I could see my code in eclipse linked to my github repo. No errors. However, the mod doesn't show up in Minecraft. It says there's only 3 mods installed - Minecraft Coder Pack, Forge Mod Loader, and Minecraft Forge. I've tried about everything I can think of, but I cannot get it to see my mod. It definitely worked before! I'm guessing that the problem is related to Gradle and that my project is somehow configured incorrectly, but no idea where to look.

     

    Any ideas? Thanks!

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.