Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Vladan899

Forge Modder
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vladan899

  1. I do not know how or where to register Custom recipe? Where do i do that? And no i didn't use vanila recipe... i used from this site....as tutorial. http://jabelarminecraft.blogspot.com/p/minecraft-modding-containers.html And there i do not see any requirements to register custom recipe.
  2. Vanila Furnace Recipe is working fine...i was using same methods to re-create Recipe but different outputs. When i put ironOre it should give me back IronDust. but no smelting is occurring like it dose not see recipe. Like it dose not exist. this is entire class. package com.vladan899.MachinesRecpie; import java.util.Iterator; import java.util.Map; import java.util.Map.Entry; import net.minecraft.block.Block; import net.minecraft.block.BlockStoneBrick; import net.minecraft.init.Blocks; import net.minecraft.init.Items; import net.minecraft.item.EnumDyeColor; import net.minecraft.ite
  3. My Custom furnace recipe is not working... git https://github.com/Vladan899/MoreIndustries
  4. this better? boolean hasBeenSmelting = this.isBurning(); boolean changeSmeltingState = false; if (this.isBurning()) { --this.burnTime; } if (!this.worldObj.isRemote) { if (!this.isBurning() && (this.Total_slots[1] == null || this.Total_slots[0] == null)) { if (!this.isBurning() && this.cookTime > 0) { this.cookTime = MathHelper.clamp_int(this.cookTime - 2, 0, this.cookTime); } } else {
  5. I did add = to make it equal ...but still not working
  6. custom furnace recipe...for this machine dose not work. As soon i place fuel in slot....block switch state from inactive to active...even tough there is nothing to be smelted....ie no item in smelting slot.
  7. That fixed it... Do i create another post...cuz it seems that i have new issue....
  8. Whatever i open Custom furnace game freezes for 1-3 seconds and then crashes on desktop. If i do not interact with a block...it works. CrashLog ---- Minecraft Crash Report ---- // Hey, that tickles! Hehehe! Time: 8/28/15 8:49 PM Description: Ticking entity java.lang.NullPointerException: Ticking entity at com.vladan899.container.ContainerOreSmasher.detectAndSendChanges(ContainerOreSmasher.java:87) at net.minecraft.entity.player.EntityPlayerMP.onUpdate(EntityPlayerMP.java:263) at net.minecraft.world.World.updateEntityWithOptionalForce(World.java:2031) at net.minecraft.world.WorldServer
  9. Line 89 in container is if (this.LastCookTime != tileEntity.getField(2)) 92 is my mistake... was looking something else. i also updated form Code to pastebin....
  10. Please help here... I can't seems to figure out what is the issue...it keeps telling me same error. Can someone help what i'm doing wrong with detectAndSendChanges() method? Cuz it keeps point at this line in container. if (this.LastCookTime != tileEntity.getField(2)) while in tileEntity getfield is like switch (id) { case 0: return this.burnTime; case 1: return this.cureentItemBurnTime; case 2: return this.cookTime; case 3: return this.furnac
  11. Error Log. at java.util.concurrent.FutureTask.report(Unknown Source) ~[?:1.8.0_51] at java.util.concurrent.FutureTask.get(Unknown Source) ~[?:1.8.0_51] at net.minecraftforge.fml.common.FMLCommonHandler.callFuture(FMLCommonHandler.java:715) [FMLCommonHandler.class:?] at net.minecraft.server.MinecraftServer.updateTimeLightAndEntities(MinecraftServer.java:727) [MinecraftServer.class:?] at net.minecraft.server.MinecraftServer.tick(MinecraftServer.java:669) [MinecraftServer.class:?] at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer.tick(IntegratedServer.java:171) [integratedServer.class:?
  12. TileEntity http://pastebin.com/54RqLRwy Block http://pastebin.com/DRQmWxeX Container http://pastebin.com/dZFiUzXW main http://pastebin.com/PBfZAd8Y Thing is i can't get it to work...i got GUI to show ...slots and upgrade one... When items is placed in fuel/input slot ....it shows in upgrade slot as well...and i can eather click on upgrade slots or ...one of these 2 to remove them. Furnace can't smelt......but vanila code works fine...ie consuming item and making burn time...but i wanna to item damage and get burn time When item reaches max damge to zero to ite
  13. Slot for coal..planks, charkcoal, wood tools etc Changed from if (!worldIn.isRemote) To if (worldIn.isRemote) now it works...but furnace is not working ... Thanks for answering.
  14. I've look everywhere and i see people said @NetworkMod...but that is not longer used. I was able to make my funace to open gui and show slots for fuel,smelting item and smelting result where i wanted. Thing is when i enter gui with right click i can't move any items while im in gui....that dose not allow me to see if my furnace is working. Outside works fine... I can shift click ore into coresponding slot that will be smelted but i can't move coal or any item to fuel slot...dus making me unable to see if furnace is working. Here is Block itself: package com.expansion.blocks; impo
  15. I made furnace to work...it's smelting and doing stuff...just no animations CoolAlias thanks a lot
  16. I do read the code and i can see and read errors but i seek some assistance. If you are frustrated and do not wanna say something helpful that" learn Java" or pointing out errors. Thing is no one is born alive and learned on it's own some programming language. If you do not have to say/point to my error...I would ask you nicely not to post anything.
  17. ((BlockFurnace) BlockList.GrinderOn).setState(this.isBurning(), this.worldObj, this.pos); now it crashes and here is crash log
  18. Hello everyone and I've been tinkering...trying to figure out the problem Thing is ...i got to render my custom furnace in my inventory and i can see gui and slots are working just fine...and bug that i encountered is when i place coal down and my ore... Block turns to Same block with number 0 while inventory is open...items is not created...1 coal is used...and items will not appear on out slot. and most annying thing while i did test...is when i do that...as soon i put 2 items into respective slots....my machine turns into BLOCK locking vanilla furnace with no gui...just as ordinary bl
  19. I think this is about metadata...since when i use BlockFlower.EnumFlowerColor.YELLOW; i get my flower with this error : [Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location expansion:Blue_Flower#type=dandelion not found When it's changed to RED it gives me more errores for vanila flowers with my same name. HOw to go around that?
  20. @Override public EnumFlowerColor getBlockType() { // TODO Auto-generated method stub return BlockFlower.EnumFlowerColor.YELLOW; } When it's yellow it shows this message: [09:01:17] [Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location expansion:Blue_Flower#type=dandelion not found When yellow is replaced with RED it shows 9 error "Type" with different vanila flowers definition plus it shows in creative inventory 8 additional Flowers that have same name but looking at code they look like they are vanila ones. When is changed to yellow it just shows that errow
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.