Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Interplay

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Interplay

  1. Hello, everyone! I'm Kib- I mean... I'm InterPlay and would like to ask something simple: Where can I download the executable version of forge? I wanted to download it and then clicked in the "installer" version on the website, but all options only download the ".jar" version. Which appears to do nothing when I double click on it. So... Yeah. I just wanted to know. I want to test a mod some friends are doing. We are using 1.16.1 version of Minecraft and this was the version of forge I tried to download. But it didn't installed. What should I do now?
  2. Really? Changing it has fixed the problem. And it was the only place where "Items" has capital i. Actually changing this have changed how the "Items" folder appears in the .jar file of the mod, when it is built. So, what you said does not occoured with me. So I've changed it, and now it is working.
  3. Oh my God...... I cannot believe in that. You meant in "build/classes/main/java/com/interplay/watery". I saw that... My goodness... Come on, java! Thank you @diesieben07, mr. Reality Controller of DOOM! You are awesome! Now I can continue to make my mod! Thank you again. =)
  4. Oh... You where talking about the .jar file itself. Here it is: Watery-v1.0 for MC[1.12.2].jar
  5. Shift+Right click in my mod's work space: "Open Windows Power Shell here". Type "./gradlew build". Wait until it finnishes everything. "BUILD SUCCESSFUL" appears. (See the attachment.) Move my .jar file to the mods folder. Open Minecraft Launcher with Forge 1.12.2-14.23.5.2796. Game Crashes... That's the sequence.
  6. I want to do something really similar to this. Can I? I want that my mod only use it's Ore Generation only when there is no other mods that do this present. (Obviously I already have created all the Ores, in case this happens.) And I want it to have some other materials - like rubber, or sludge and some others - that are only present if certain mods are present (in some cases), or if its not present (in other cases). This kind of thing will enable/disable some recipes and fetures from my mod. Can you send me to a tutorial about this? Or there isn't any out there?
  7. As I said: "And even without any other mods, I still having the same problem." Only when I run it through Eclipse it works fine.
  8. Hello! If, anyone could help me with this, I will be glad. I have this code and it looks pretty fine in Eclipse. But, when I build the thing and try to load it up in the game, I can't. Because it is giving me this error: And, yes... the mod used to work pretty fine with these other mods just yesterday. But today... And even without any other mods, I still having the same problem. And when I press the "run" button in Eclipse, the game loads up, and everything in the mod works pretty well. It only crashes when I build it up and try to load the game. Ok... But the question is: This log is saying that an exception was caught during the firing event "net.minecraftforge.event.RegistryEvent$Register@647b7f63": java.lang.NoClassDefFoundError: com/interplay/watery/items/ItemBase. This is my mod class. But there is no errors in Eclipse related to that class. Here you can see it: package com.interplay.watery.items; import com.interplay.watery.Main; import com.interplay.watery.init.ModItems; import com.interplay.watery.util.IHasModel; import net.minecraft.item.Item; public class ItemBase extends Item implements IHasModel { public ItemBase(String name) { setUnlocalizedName(name); setRegistryName(name); setCreativeTab(Main.WATERY); ModItems.ITEMS.add(this); } @Override public void registerModels() { Main.proxy.registerItemRenderer(this, 0, "inventory"); } } But what I have found here in the forum, that it seems to be something about the server and client sides. But I really don't understand that, because it seems to be everything in order on these sides also. So I decided to come here and ask you guys if you could help me. If you want more information, here you can find the repository for my mod: https://github.com/InterPlay02/Watery-1.12.2
  9. I am not saying that this is Forge fault. I just want to know how can I fix this kind of things. Everyone knows that Minecraft alone don't need too much memory. (And running Minecraft with forge is the same as Minecraft alone [in terms of memory usage]). So, your answer is not a valid. Well... It looks like that, when I added Foamfix, it really fixed it! This mod is awesome. And what I think is more funny is the description of the mod: "Questionable 'performance improvements' that are not in Forge for probably very good reasons." LOL... But even so... I mean: Why would someone add things that will decrease performance? (Intentionally?)
  10. Hello!! I'm here today because I want to know what the heavens is going on here. Take a look at these images: Don't worry about that pink and black blocks back there. That is from Tinkers. Look at the memory usage at the top right corner... But, ok... What is going on is: I just got into the curseforge.net and downloaded any mods that I found cool and nice. Put them together and run the game. During the loading, its everything ok. Everything runs smoothly...But, when the mods finnish loading, the main menu screen, takes about 5 minutes to appear. And after that point that takes about 5 minutes, Everything starts to run smoothly again... When I click to create a new world, this process also takes about 5 minutes. And only then I am inside the game. BUT.... Every 10~20 seconds, my game freezes and come back to run smoothly again, but only for about 10~20 seconds... And this stays like this forever... I mean: Runs smoothly for like 10~20 seconds, freezes for about 10 seconds, runs smoothly for like 10~20 seconds, then freeezes again, runs smoothly again, freezes again, and so on... Well... What I have tried: I increased the amount of memory to Minecraft, as you can see in the screenshot. I downloaded the latest versions of all the mods that I'm using. (latest until the moment of this post). I downloaded the latest version of my Graphics Card Driver. I already have the latest java version (1.8.0_151). Well... At least the newest version that comes automaticly when you download from the main page of downloads in Java.com. I also tried with the lowest video configs in Minecraft. But still... I have this setup: QuadCore Intel Core i5-4460, 3400 MHz Memory Kingston HyperX [x2] 8130 MB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM) Graphics Card AMD Radeon R7 200 Series (2 GB) And I have these Mods: And this is the log file that was generated while I was taking these screenshots: https://pastebin.com/F39ch7rS If anyone could help me, I will be glad.
  11. Well... The title says everything. Everybody knows we need to use this one: -Xmx4G But these ones comes by defaut in the Minecraft Launcher: -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+UseG1GC -XX:G1NewSizePercent=20 -XX:G1ReservePercent=20 -XX:MaxGCPauseMillis=50 -XX:G1HeapRegionSize=16M Are they good? I don't even know what they do... =P If not, what elese should I add that will help in my gameplay...
  12. Hm...... This is a good way to find out what mods we are missing to add into the pack. When I removed all the core mods, I discovered that I should have to download 6 more core/lib mods... Thank you guys! PS.: Those forge guys are awesome! We just show them something and they tell you: "This is the error. Do this instead!" Awesome!
  13. Hello! Well... Here is the problem: And, yes... I know you said "BEFORE", but I don't even know which one I should to get in touch. So... Here is the rest of the stuff: And this is what was in the log file: The game crashes before finnishing the load screen...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.