Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DestinySpork

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Gender
    Male
  • URL
    http://www.planetminecraft.com/mod/sporks-mod-version-112/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DestinySpork's Achievements

Stone Miner

Stone Miner (3/8)

-3

Reputation

  1. Try allocating more memory to the game. Providing you have enough ram on your system, change your memory to -Xmx2048M -Xms2048M, which should do the trick. 4 gigabytes, 4096Mb, is usually good for modded minecraft, but a small pack shouldn't use that much.
  2. I should've said setCustomModelResourceLocation, my mistake. Fixed now.
  3. I should've said setCustomModelResourceLocation, my mistake. Fixed now.
  4. Ok, I seem to have it sorted. My proxies were messed up, so it turned out preInit wasn't getting called on the common proxy. That would explain things. ModelLoader.setCustomModelResourceLocation goes in preInit setCustomModelResourceLocation.register goes in Init (or it gets null items and crashes) OBJLoader goes in preInit If the modelmesher should be in preInit then... it works in Init so it's going to stay like that unless there is a good reason not to. This thread can now be closed.
  5. Ok, I seem to have it sorted. My proxies were messed up, so it turned out preInit wasn't getting called on the common proxy. That would explain things. ModelLoader.setCustomModelResourceLocation goes in preInit setCustomModelResourceLocation.register goes in Init (or it gets null items and crashes) OBJLoader goes in preInit If the modelmesher should be in preInit then... it works in Init so it's going to stay like that unless there is a good reason not to. This thread can now be closed.
  6. ModelLoader#setCustomModelResourceLocation crashes the game with a nullpointer, log here: https://gist.github.com/anonymous/e51d50dc534d1536fd6fd4893d543f4f Edit: If it's put in postInit it doesn't crash. It just doesn't work either. You say to put it in preInit, but my items are not registered until Init. I tried registering in preInit and it crashed. Maybe my whole setup is just weird.
  7. ModelLoader#setCustomModelResourceLocation crashes the game with a nullpointer, log here: https://gist.github.com/anonymous/e51d50dc534d1536fd6fd4893d543f4f Edit: If it's put in postInit it doesn't crash. It just doesn't work either. You say to put it in preInit, but my items are not registered until Init. I tried registering in preInit and it crashed. Maybe my whole setup is just weird.
  8. https://gist.github.com/anonymous/b341d432601672d4d415b92315735d77 The copper works here because it was registered as an item http://prntscr.com/b9va9c -> I will try the different render methods now
  9. https://gist.github.com/anonymous/b341d432601672d4d415b92315735d77 The copper works here because it was registered as an item http://prntscr.com/b9va9c -> I will try the different render methods now
  10. I have created a bunch of ingots which are all currently separate items, and I want to put them all into one item with metadata. I have the items created, but cannot get the models to load. If I have an item using the model, it works in the meta item. However, once I unregister the ingot the model no longer loads on the meta item. Is the item model not getting loaded by the meta item or something? Thanks, Destiny PS. All variants of the meta item are registered in the ItemModelMesher, so that is not the issue.
  11. I have created a bunch of ingots which are all currently separate items, and I want to put them all into one item with metadata. I have the items created, but cannot get the models to load. If I have an item using the model, it works in the meta item. However, once I unregister the ingot the model no longer loads on the meta item. Is the item model not getting loaded by the meta item or something? Thanks, Destiny PS. All variants of the meta item are registered in the ItemModelMesher, so that is not the issue.
  12. Yeah I had textures upside down too. Solution? Invert the textures on your model. Maybe not the correct way, but it works.
  13. I want to make a light that can face in any direction, and cast a beam of light in that direction. How could I do this without using fake air blocks? And if the light level can be greater than 15 that would be cool. Thanks
  14. Use an OBJ model both of these problems will be solved. Unless you need it to do special stuff.
  15. If it's showing the escape menu because it thinks it's lost focus or whatever, do F3+P and it won't auto-pause.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.