Jump to content

Missing Sound


eggpasta

Recommended Posts

https://github.com/BananaSquares/Forge-Mod/blob/master/src/main/java/mod/trianglesinpoo/mcores/ModSounds.java#L12

new SoundEvent(new ResourceLocation(Main.MODID, "music_disk/equilibrium.ogg")

Just change it to something like:

new SoundEvent(new ResourceLocation(Main.MODID, "equilibrium_disk")

or just simply "equilibrium" as long as it is same as https://github.com/BananaSquares/Forge-Mod/blob/master/src/main/resources/assets/mcore/sounds.json#L2

You should really make the names more consistent.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, poopoodice said:

https://github.com/BananaSquares/Forge-Mod/blob/master/src/main/java/mod/trianglesinpoo/mcores/ModSounds.java#L12



new SoundEvent(new ResourceLocation(Main.MODID, "music_disk/equilibrium.ogg")
 

Just change it to something like:



new SoundEvent(new ResourceLocation(Main.MODID, "equilibrium_disk")
 

or just simply "equilibrium" as long as it is same as https://github.com/BananaSquares/Forge-Mod/blob/master/src/main/resources/assets/mcore/sounds.json#L2

You should really make the names more consistent.

So where do i put the sound file? Never Mind it now works thanks :)

Edited by eggpasta
It works now
Link to comment
Share on other sites

If I understand this correctly, that indicates the "key" of the sound, and then the game will search in sounds.json for further information such as volume, file location...etc. So as long as the directory

https://github.com/BananaSquares/Forge-Mod/blob/master/src/main/resources/assets/mcore/sounds.json#L5

is correct and sound file is under assets/modid/sounds it should work.

Link to comment
Share on other sites

Just now, poopoodice said:

If I understand this correctly, that indicates the "key" of the sound, and then the game will search in sounds.json for further information such as volume, file location...etc. So as long as the directory

https://github.com/BananaSquares/Forge-Mod/blob/master/src/main/resources/assets/mcore/sounds.json#L5

is correct and sound file is under assets/modid/sounds it should work.

It works now :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.