Jump to content

[1.16.5] Modded Block Textures Not Loading


Cooper Lutz

Recommended Posts

I've been tring for a while to get this to work but I can't seem to find the problem. I'm trying to add a block to the game called example_block but when I load into the game the texture shows as transparent and I can see the bottom of the world through the block. I'm not getting any file not found errors so I don't think I am having file structure problem (but I might be wrong).

Here is a github link to the project: https://github.com/FTSheepy/modAttempt4

Let me know if I need to attach more files please.

 

2021-06-05_12_24_57.png.0f6272eec9f764e6cdc548c1653378b9.png

Link to comment
Share on other sites

The logs are inside the run folder, that's why I removed the .gitignore file. I figured that the logs were important to finding the problem. I see the line you mentioned, is something incorrectly pluralised?

Edited by Cooper Lutz
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.