Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mods showing up as data packs and worlds refuse to create/load 1.16.5


Recommended Posts

So I tried to install some mods on version 1.16.5 and they show up as data packs. Every time I try to create or load a world I get this error image.thumb.png.f46d2ec7a92c536bf612a8dd02a7822a.png

Trying to use Safe Mode does nothing at all and deactivating the data packs in the world creation menu gives this errorimage.png.0b8b7fc826b1a51c05ee92704a3f9456.png

Mod list:
 -Immersive Railroading
 -Land Of Signals
 -OptiFine
 -Universal Mod Core
 -TrackAPI
 -Redstone Gauges

All the mods are on their latest versions

The problem seems to reside in Immersive Railroading, since when I remove it from the mod folder everyting works fine. I really want to play with this mod so please help me. It also doesn't seem to create a crash-report, so I don't have that. Please help

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.