Jump to content

sound file doesnt work but others do


ralphyrafa
 Share

Recommended Posts

well i used a sound that worked at first but when i edit it to make it shorter and faster this happens everytime i call the sound

 

 

2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]     Error setting up audio input stream in method 'initialize'Q
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]     ERROR MESSAGE:
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         Stream closed
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]     STACK TRACE:
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         java.io.BufferedInputStream.getInIfOpen(Unknown Source)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         java.io.BufferedInputStream.fill(Unknown Source)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         java.io.BufferedInputStream.read(Unknown Source)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         com.sun.media.sound.RIFFReader.read(Unknown Source)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         com.sun.media.sound.RIFFReader.<init>(Unknown Source)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         com.sun.media.sound.WaveFloatFileReader.internal_getAudioFileFormat(Unknown Source)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         com.sun.media.sound.WaveFloatFileReader.getAudioFileFormat(Unknown Source)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         com.sun.media.sound.WaveFloatFileReader.getAudioInputStream(Unknown Source)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         javax.sound.sampled.AudioSystem.getAudioInputStream(Unknown Source)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         paulscode.sound.codecs.CodecWav.initialize(CodecWav.java:128)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         paulscode.sound.libraries.LibraryLWJGLOpenAL.loadSound(LibraryLWJGLOpenAL.java:392)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         paulscode.sound.libraries.LibraryLWJGLOpenAL.newSource(LibraryLWJGLOpenAL.java:640)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         paulscode.sound.SoundSystem.CommandNewSource(SoundSystem.java:1800)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         paulscode.sound.SoundSystem.CommandQueue(SoundSystem.java:2415)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]         paulscode.sound.CommandThread.run(CommandThread.java:121)
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT] Error in class 'CodecWav'
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]     Audio input stream null in method 'readAll'
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT] Error in class 'LibraryLWJGLOpenAL'
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]     Sound buffer null in method 'loadSound'
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT] Error in class 'LibraryLWJGLOpenAL'
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]     Source 'sound_12' was not created because an error occurred while loading medieval:fireshot3.wav
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT] Error in class 'LibraryLWJGLOpenAL'
2013-07-25 11:32:57 [iNFO] [sTDOUT]     Source 'sound_12' not found in method 'play'

 

is it bitrate, weight ?

I like helping people because i was also in a same problem and i do not like unfinished work, so a thank you will be enough for the people im helping and a thank you to the people that helped me :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

I'm having the exact same issue. My sound is Wave format PCM signed 16bit stereo. I saved 4 very similar sounds using the same program, same format, 2 of them work 2 get that error and for the life of me I can't figure out why. Can anyone help?

 

 

EDIT: So I figured it out. Its got nothing to do with format, eclipse did not include my sounds in the project. To fix I just right clicked on the assets "package" in eclipse and hit refresh. Hope this helps someone

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • This is my first time making a pack and i just wanted to add mods that i know or that look interesting. So When making the pack i get this error with Refined Storage https://pastebin.com/DxtTbVZW
    • Hello! When I'm trying to get items by tag during the recipe serialization, I'm getting an empty list. I have a guess that item tags're not loaded by the time minecraft loads my recipes. Here's my code: Class that saves information about ingredient's count Recipe serializer with some aux methods: Registry: Example of the json recipe file:  
    • I tried to install client forge on my linux desktop. But after "installation" it's missing forge[version].jar file in .minecraft/versions. I tried java 11 and 8 environment with same result. Here link to log file from installation: https://drive.google.com/file/d/1vtg9NT-WX5ilb1aNUvZlOv54gKWJuaT1/view?usp=share_link. I don't know what to do. I give for every directory permissions that I don't think that is issue. I will try check older versions if universal file work. Debian 11 (kernel 5.10)
    • I recently got error 1 in the launcher, so I restarted the .minecraft. After restarting it, I can't get the Forge 1.19.2 - 43.1.1 installer to run, I tried other versions and I get the same result, it opens a black box that closes instantly and nothing happens. I already tried to restart my pc, minecraft, update and reinstall java, run vanilla 1.19.2 and more recent versions of the game, disable Windows Firewall and antivirus and I still haven't solved it. Many times I installed forge and never ran into this problem. If I could receive assistance I would be very grateful.  
    • Here's the default loot table for gravel block: { "type": "minecraft:block", "pools": [ { "rolls": 1.0, "bonus_rolls": 0.0, "entries": [ { "type": "minecraft:alternatives", "children": [ { "type": "minecraft:item", "conditions": [ { "condition": "minecraft:match_tool", "predicate": { "enchantments": [ { "enchantment": "minecraft:silk_touch", "levels": { "min": 1 } } ] } } ], "name": "minecraft:gravel" }, { "type": "minecraft:alternatives", "conditions": [ { "condition": "minecraft:survives_explosion" } ], "children": [ { "type": "minecraft:item", "conditions": [ { "condition": "minecraft:table_bonus", "enchantment": "minecraft:fortune", "chances": [ 0.1, 0.14285715, 0.25, 1.0 ] } ], "name": "minecraft:flint" }, { "type": "minecraft:item", "name": "minecraft:gravel" } ] } ] } ] } ] } This is a finicky loot table. If I add anything to it, nothing drops. I've added pools, entries, children ... you name it. Does anyone know the particulars about this table? I mean, periodically gravel drops flint instead of a gravel block. I understand the condition that could drop flint if the block survives an explosion. Otherwise, it drops the gravel block itself. I would like to further understand why the use of `children` and the set of `chance` values given in the explosion child entry. What I do understand is that `"type" : "minecraft:alternatives"` means that if this child/entry is successful, then it stops generating loot for this entry/pool. How often does the flint drop and is that taken care of in another location? Is that in a `"condition" : "minecraft:table_bonus"` loot table? Hmmm... I'll have to go take a look and see if there is something called table_bonus.json.
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.