Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Buggy reactions


OutCraft
 Share

Recommended Posts

I was ~2 Months not on the forge forums. Since I'm here again the forums are a little bit buggy, I couldn't choose which forum to create a topic in and I can just give hearts as reaction. I found some tricks to get around both problems, but I don't know how to fix this and if it's a problem with my browser or with the website.

(I tried on pc and phone, both same problems but both chromium-based browser)

Is there someone else experiencing these problems?

Sorry if my Posts are weird sometimes, I just try to help and learn as much as I can :D

Also: PLEASE use SPOILERS for logs!

Link to comment
Share on other sites

Ahh ok, so that isn't a problem with my browser xD

Just wanted to let you know, don't hurry :D

Sorry if my Posts are weird sometimes, I just try to help and learn as much as I can :D

Also: PLEASE use SPOILERS for logs!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.