Jump to content

installing forge and mods with filezilla and multicraft


jokeb4serious

Recommended Posts

im using hosthorde as the server provider, with multicraft, using filezilla to upload files and hopefully eventually the mods. a few weird problems, not sure what the cause is. when i put the installed forge jar and libraries into the server folder in filezilla, then start the server .. it SHOULD go through the modloader setup process like a normal server, shouldnt it?

instead it says 'missing libraries'.. but all the files that forge can install are there, so there has to be some weird problem that i cant see.

another thing is that in multicraft, you type in the jar you want to be loaded, and it has to be in the 'jar' folder in the server folder. if that means anything.

has anyone done this process or a similar one with a hosted server? i havent been able to find anyone who has been trying the same thing, my friends and i have been researching for weeks. is it just not even possible?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.