Jump to content

When i load a certain chunk my server crash in 1.20.1 can you help me ?


Mrnoodlees

Recommended Posts

I have not found the problem that causes this, I try my luck here, thank you in advance for your answers .
i already tried to set the tick to -1 but it's also crashing but with freeze before .

here the server crash log :
https://pastebin.com/ZWt7PKCc
here the latest log :
https://pastebin.com/fm59Xhem
here the debug log :
https://gofile.io/d/ajP3Xp
(can't pastebin it because of it's size sorry)

EDIT :
Do you think a structure could cause this? teleporting me on structures (everything went well at the beginning) in solo game, made my game crash the same way when I arrived at one of the temple of additional structures, is removing this mod going to remove the structure or is my map screwed?  

Edited by Mrnoodlees
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.