Jump to content

1.7.2 -- Zombie Pigmen don't spawn on portals?


gt_swagger

Recommended Posts

FYI:  Also using Biomes O Plenty (latest, but tried several recent versions) and Mo Creatures (latest).

 

Can somebody confirm that Zombie Pigmen don't spawn on portals? It seems to be an issue in forge itself as removing the mods didn't cause them to start spawning. I tried 9 max size portals in both Crag (BOP custom biome) and Extreme Hills (stock biome) to no avail. The issue appears for me in forge forge-1.7.2-10.12.0.1025 ... forge-1.7.2-10.12.1.1060 ... and forge-1.7.2-10.12.0.1061 (haven't tested any other versions).

 

I let 9 max size portals run in both Crag and Extreme Hills for an HOUR and got no spawns.

Link to comment
Share on other sites

It looks like the culprit is Mo Creatures.  It leaves some persistent changes after you delete it too apparently.  Starting with a fresh world and just forge the pigmen spawn as expected.  Add Biomes of Plenty ... everything still works.  Add Mo Creatures .... epic fail.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.