Jump to content

Minecraft does not start


kewin700

Recommended Posts

:'( Hello, my  name is Kevin, and i GOT a problem with FORGE 1.6.4, because other versions work, SO the problem is : I'm opening minecraft launcher, everything is OK, but when i click the 'PLAY' button, the launcher closes, and nothing comes up, with higher versions, and 1.6.2, its normal, but 1.6.4 is not working :(!

 

Please! I appreciate fast help!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • Please share a link to your crash report on https://paste.ee, as explained in the FAQ. Dumping it directly into the thread often triggers the anti-spam and makes it hard to read due to word wrapping
    • Hi all, I'm running a 1.20.1 Minecraft Forge server with a hosting website and something seems to have gone wrong. It started as an occasional crash that has now become extremely frequent and I don't know what exactly is causing it. I already tried disabling watchdog but the server crashes anyway. Oddly it only occasionally generates a crash report after a crash occurs. Based on viewing the server console's research usage it seems that the CPU spikes astronomically high (100% usage), especially when chunks are being loaded or when a new person joins the server. I downloaded Spark to create a profile (https://spark.lucko.me/bBlWe7ou29) but I lack experience with this mod and don't understand what I'm looking at/how this should help me diagnose the issue. I am using a lot of mods so I'm guessing there is some sort of issue there or a corrupted chunk (although MCRF found no chunk errors). We actually don't experience any lag until the crash occurs, so it's some sort of sudden spike in resource usage. Based on the crash report I've already tried removing Canary and Modernfix but there was no change. Thanks for any help you can provide. Specs:  4 cores x 4200MHz AMD Ryzen 9 5950X 4GB RAM Crash report:  
    • will test that once i get home, thanks
    • I am getting this exception (I am new and just trying to create an item) Caused by: java.io.FileNotFoundException: abrasmagics:models/item/ingot_test.json at net.minecraft.client.resources.SimpleReloadableResourceManager.getResource(SimpleReloadableResourceManager.java:69) ~[SimpleReloadableResourceManager.class:?] at net.minecraft.client.renderer.block.model.ModelBakery.loadModel(ModelBakery.java:334) ~[ModelBakery.class:?] at net.minecraftforge.client.model.ModelLoader.access$1400(ModelLoader.java:115) ~[ModelLoader.class:?] at net.minecraftforge.client.model.ModelLoader$VanillaLoader.loadModel(ModelLoader.java:861) ~[ModelLoader$VanillaLoader.class:?] at net.minecraftforge.client.model.ModelLoaderRegistry.getModel(ModelLoaderRegistry.java:157) ~[ModelLoaderRegistry.class:?]   However the directory is set up correctly and the file does exist   idk how to upload images so here is a treeview of the directories:   src ├───main │ ├───java │ │ └───net │ │ └───abrasmods │ │ └───abrasmagics │ │ ├───init │ │ ├───items │ │ └───utils │ │ ├───handlers │ │ ├───misc │ │ └───proxy │ └───resources │ └───assets │ └───abrasmagics │ ├───models │ │ ├───block │ │ └───item │ └───textures └───test ├───java └───resources   the file ingot_test.json is under models/item. The directory seems fine and the file does exist so anyone plz help.   i am using intellij and is coding for 1.12.2
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.