Jump to content

java.lang.UnsatisfiedLinkError: no lwjgl in java.library.path


darthvader45

Recommended Posts

 

Running Forge 1.7.10-10.13.2.1230 in Eclipse on Windows 7 64 bit.

Immediately fails to even launch Minecraft with this error log in the console.  I can run 1217 without any problems, though.

 

 

Edit: Why has nobody responded to this?  I desperately need help here.  Without a fix, I cannot develop mods for this version of Forge.

 

 

Exception in thread "main" [17:26:58] [main/ERROR]: Unable to launch
java.lang.reflect.InvocationTargetException
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.7.0_67]
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135) [launchwrapper-1.11.jar:?]
at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.11.jar:?]
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.7.0_67]
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
at GradleStart.bounce(GradleStart.java:107) [start/:?]
at GradleStart.startClient(GradleStart.java:100) [start/:?]
at GradleStart.main(GradleStart.java:55) [start/:?]
Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: no lwjgl in java.library.path
at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
at java.lang.System.loadLibrary(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
at org.lwjgl.Sys$1.run(Sys.java:73) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?]
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) ~[?:1.7.0_67]
at org.lwjgl.Sys.doLoadLibrary(Sys.java:66) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?]
at org.lwjgl.Sys.loadLibrary(Sys.java:95) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?]
at org.lwjgl.Sys.<clinit>(Sys.java:112) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?]
at net.minecraft.client.Minecraft.getSystemTime(Minecraft.java:2660) ~[Minecraft.class:?]
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:72) ~[Main.class:?]
... 13 more
[17:26:58] [main/INFO]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 0
[17:26:58] [main/INFO]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: 	at GradleStart.main(GradleStart.java:59)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I have the same problem here.

 

I tried to setup the Multiproject Workspace as Lexmanos explains inthis video, but it doesn't work:

 

 

My lwjgl is located in ModFolder\build\natives, downloaded automaticaly by gradle, and i don't know how eclipse can find it.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.