Jump to content

[1.7.10] Mod crashes server.


KeeganDeathman

Recommended Posts

Hello.

I am posting this now instead of last night when it happened cause I was only now able to get a crash report.

The problem is when I declare a field for the packet pipeline my mod uses.

It tells me this

java.lang.NoClassDefFoundError: net/minecraft/client/entity/EntityClientPlayerMP
at keegan.labstuff.LabStuffMain.<clinit>(LabStuffMain.java:113) ~[LabStuffMain.class:?]

 

That is how I know it's the delcaration.

I know this is because EntityClientPlayerMP doesnt exist on servers, but I can't isolate where it's being called. It's something higher up, I don't call it directly.

Codes here : github.com/KeeganDeathman/LabStuff

Thanks!

[shadow=gray,left][glow=red,2,300]KEEGAN[/glow][/shadow]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.