Jump to content

Forge isn't opening. Minecraft runs fine


hazza1312

Recommended Posts

I have a windows 8 laptop i3 Processor. minecraft forge has always worked i have reset my laptop to factory settings and I have re downloaded minecraft. It works perfectly but I got a minecraft forge downloaded 1.6.4 (recommended) its nothing to do with the java runtime enviroment its 7 not 8. 64 bit aswell I put on forge and when I press play it loads something then the launcher closes and thats it I really need help I love minecraft modded when I can choose the mods.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • Minecraft opened, but when I went to create a new world I got another error. https://pastebin.com/mmdNztmW
    • java.lang.RuntimeException: Could not execute entrypoint stage 'main' due to errors, provided by 'terrablender'!     at net.fabricmc.loader.impl.FabricLoaderImpl.lambda$invokeEntrypoints$2(FabricLoaderImpl.java:388) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.util.ExceptionUtil.gatherExceptions(ExceptionUtil.java:33) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.FabricLoaderImpl.invokeEntrypoints(FabricLoaderImpl.java:386) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.game.minecraft.Hooks.startServer(Hooks.java:63) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.minecraft.server.Main.main(Main.java:112) ~[server-intermediary.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.game.minecraft.MinecraftGameProvider.launch(MinecraftGameProvider.java:470) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.launch.knot.Knot.launch(Knot.java:74) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.launch.knot.KnotServer.main(KnotServer.java:23) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.launch.server.FabricServerLauncher.main(FabricServerLauncher.java:69) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?] Caused by: java.lang.NoSuchFieldError: Class me.lortseam.completeconfig.data.BooleanEntry does not have member field 'boolean checkbox'     at me.lortseam.completeconfig.data.BooleanEntry.<init>(BooleanEntry.java:25) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Entry.create(Entry.java:42) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.EntrySet.lambda$resolve$1(EntrySet.java:31) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at java.util.stream.ReferencePipeline$3$1.accept(ReferencePipeline.java:212) ~[?:?]     at java.util.stream.ReferencePipeline$2$1.accept(ReferencePipeline.java:194) ~[?:?]     at java.util.Spliterators$ArraySpliterator.forEachRemaining(Spliterators.java:1024) ~[?:?]     at java.util.stream.AbstractPipeline.copyInto(AbstractPipeline.java:556) ~[?:?]     at java.util.stream.AbstractPipeline.wrapAndCopyInto(AbstractPipeline.java:546) ~[?:?]     at java.util.stream.ForEachOps$ForEachOp.evaluateSequential(ForEachOps.java:151) ~[?:?]     at java.util.stream.ForEachOps$ForEachOp$OfRef.evaluateSequential(ForEachOps.java:174) ~[?:?]     at java.util.stream.AbstractPipeline.evaluate(AbstractPipeline.java:265) ~[?:?]     at java.util.stream.ReferencePipeline.forEach(ReferencePipeline.java:611) ~[?:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.EntrySet.resolve(EntrySet.java:32) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Parent.resolveContainer(Parent.java:58) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Parent.resolve(Parent.java:110) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Config.lambda$new$0(Config.java:51) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Config.deserialize(Config.java:94) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Config.load(Config.java:121) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at io.github.uhq_games.regions_unexplored.RegionsUnexplored.onTerraBlenderInitialized(RegionsUnexplored.java:70) ~[RegionsUnexploredFabric-0.5.31.20.1.jar:?]     at terrablender.core.TerraBlenderFabric.lambda$onInitialize$0(TerraBlenderFabric.java:40) ~[TerraBlender-fabric-1.20.1-3.0.1.7.jar:?]     at java.util.ArrayList.forEach(ArrayList.java:1597) ~[?:?]     at terrablender.core.TerraBlenderFabric.onInitialize(TerraBlenderFabric.java:38) ~[TerraBlender-fabric-1.20.1-3.0.1.7.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.FabricLoaderImpl.invokeEntrypoints(FabricLoaderImpl.java:384) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]  
    • Hi, I have the oficial launcher using the version 1.21, and forge 51.0.13, as soon as I start the installation the games crashes and gives me "exit code: 1", I haven't put any mods yet in the folder. Its the second time that uninstall and install everything and nothing works, checket my graphics and they are updated. https://pastebin.com/STPgEiVs   thanks!
    • Ty very much it worked
    • no clue what is going on, you guys seem more knowledgeable than I am. So here's my log as well as my mod list. Error Folder On Google Drive  
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.