Jump to content

[1.8]Custom armor not rendering in Minecraft but works in Eclipse


Hamster_Furtif

Recommended Posts

Hey guys !

 

I have some issue with my custom armor not rendering. It's weird because it works fine with Eclipse, but not when test my mod on minecraft. Here is what the console says:

 

 

[00:30:06] [Client thread/WARN]: Failed to load texture: masks:/textures/armor/mask_clay.png
java.io.FileNotFoundException: masks:/textures/armor/mask_clay.png
at net.minecraft.client.resources.FallbackResourceManager.func_110536_a(FallbackResourceManager.java:70) ~[cvc.class:?]
at net.minecraft.client.resources.SimpleReloadableResourceManager.func_110536_a(SourceFile:55) ~[cvt.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.texture.SimpleTexture.func_110551_a(SourceFile:28) ~[ctv.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.texture.TextureManager.func_110579_a(SourceFile:56) [cug.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.texture.TextureManager.func_110577_a(SourceFile:38) [cug.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.entity.Render.func_110776_a(SourceFile:70) [cpu.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.entity.layers.LayerArmorBase.func_177182_a(LayerArmorBase.java:62) [csb.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.entity.layers.LayerArmorBase.func_177141_a(LayerArmorBase.java:38) [csb.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.entity.RendererLivingEntity.func_177093_a(RendererLivingEntity.java:457) [cqv.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.entity.RendererLivingEntity.func_76986_a(RendererLivingEntity.java:179) [cqv.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.entity.RenderPlayer.func_180596_a(SourceFile:58) [ctc.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.entity.RenderPlayer.func_76986_a(SourceFile:19) [ctc.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.entity.RenderManager.func_147939_a(RenderManager.java:370) [cpt.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.entity.RenderManager.func_147936_a(RenderManager.java:327) [cpt.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.entity.RenderManager.func_147937_a(RenderManager.java:294) [cpt.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.RenderGlobal.func_180446_a(RenderGlobal.java:631) [ckn.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.EntityRenderer.func_175068_a(EntityRenderer.java:1294) [cji.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.EntityRenderer.func_78471_a(EntityRenderer.java:1207) [cji.class:?]
at net.minecraft.client.renderer.EntityRenderer.func_78480_b(EntityRenderer.java:1032) [cji.class:?]
at net.minecraft.client.Minecraft.func_71411_J(Minecraft.java:1049) [bsu.class:?]
at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:345) [bsu.class:?]
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:120) [Main.class:?]
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_31]
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_31]
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_31]
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_31]
at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135) [launchwrapper-1.11.jar:?]
at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.11.jar:?]

 

 

And here is the armor class:

 

public class ItemMask extends ItemArmor{

public ItemMask(String nom) 
{
	super(Masks.armorMask, 1, 0);
	this.setMaxDamage(2);
	this.setUnlocalizedName("mask_"+nom);
	this.setCreativeTab(Masks.tabMasks);		

}

@Override
public String getArmorTexture(ItemStack armor, Entity entity, int slot, String type)
{
	String location = References.MODID + ":/textures/armor/" + armor.getUnlocalizedName().substring(5) +".png";
	return location;
}
}

 

 

Thank you for your help !

Link to comment
Share on other sites

So, I'm gonna bump and add a few infos:

I tried using the iron armor textures to check if my armor texture was broken, but it's still not working.

I moved all my armor texture in another file with my item texture, but it didn't work. Once again, no problem when I use Eclipse, but textures are not working when I test the mod in Minecraft.

Link to comment
Share on other sites

Only one thing left, and if it works, i don't know.

And prinit for location string in getArmorTexture, and see what it is in deobf and in obf (eclipse & mc).

If it is exactly the path, i don't have any more ideas...

Link to comment
Share on other sites

With Eclipse:

[12:54:22] [Client thread/INFO]: [com.hamsterfurtif.masks.masques.ItemMask:getArmorTexture:26]: masks:/textures/armor/mask_gardien_armor.png

 

With minecraft:

[13:01:40] [Client thread/INFO] [sTDOUT]: [com.hamsterfurtif.masks.masques.ItemMask:getArmorTexture:26]: masks:/textures/armor/mask_gardien_armor.png

Link to comment
Share on other sites

With Eclipse:

[12:54:22] [Client thread/INFO]: [com.hamsterfurtif.masks.masques.ItemMask:getArmorTexture:26]: masks:/textures/armor/mask_gardien_armor.png

 

With minecraft:

[13:01:40] [Client thread/INFO] [sTDOUT]: [com.hamsterfurtif.masks.masques.ItemMask:getArmorTexture:26]: masks:/textures/armor/mask_gardien_armor.png

Then i have no idea. I think TGG may have answer to this...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.