Jump to content

[Solved | 1.7.10] Title Screen broken on Latest (1481)


noahc3
 Share

Recommended Posts

I understand that the EAQ says to not make support threads about any mc versions other than the latest. However, since 1.7.10 is still actively supported/updated, and many other people are making 1.7.10 threads successfully, I will post this anyways. Feel free to ban me/lock this thread or whatever you feel is right. It just doesn't make sense to me that you wouldn't allow bug reports for a version you are still actively working on.

 

Hello, I have recently come across a bug when attempting to make a new modpack. The title screen graphics are all white and the text is replaced with blocks. Alongside this, the loading screen is completely white.

 

This is a picture of the glitch: http://i.imgur.com/5el7XkP.png

And here is the fml-latest.log file: https://paste.ee/p/93LAG (Too large for Pastebin without PRO)

 

I'm running Forge 1481 (Latest at the moment), however the bug occurs in the Recommended build as well (1448). I have an AMD A10-5757M (APU), and AMD Radeon HD 8650G + HD 8750M Dual Graphics (GPU). This bug occurs both with and without CrossFire enabled.

 

This bug has also previously occured on 1.8 with very minimal amounts of mods (liteloader w/ voxelmap I believe), but I shoved it off as 1.8 Forge was still very new at the time. Because of this, I do not have any logs of it happening in that version. Also, this does not occur on any other configuration of Forge right now (even current 1.8 versions). I do not have Fastcraft or Optifine enabled.

 

Thanks for the help.

Link to comment
Share on other sites

Try disabling the new loading screen by setting

enabled

to

false

in

config/splash.properties

Don't ask for support per PM! They'll get ignored! | If a post helped you, click the "Thank You" button at the top right corner of said post! |

mah twitter

This thread makes me sad because people just post copy-paste-ready code when it's obvious that the OP has little to no programming experience. This is not how learning works.

Link to comment
Share on other sites

It's due to your graphics driver/card not supporting multithreaded rendering.

 

Try updating your graphics driver and see if it works then, if not, the only way to make it work is to get a new graphics card - I see you have a laptop, so a new graphics card isn't an option w/o buying a new laptop.

Don't ask for support per PM! They'll get ignored! | If a post helped you, click the "Thank You" button at the top right corner of said post! |

mah twitter

This thread makes me sad because people just post copy-paste-ready code when it's obvious that the OP has little to no programming experience. This is not how learning works.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • REM Forge requires a configured set of both JVM and program arguments. REM Add custom JVM arguments to the user_jvm_args.txt REM Add custom program arguments {such as nogui} to this file in the next line before the %* or REM  pass them to this script directly "C:\Program Files\Java\jdk-17\bin\Java.exe" @user_jvm_args.txt @libraries/net/minecraftforge/forge/1.18.2-40.1.80/win_args.txt -Xmx8G -Xms8G %* pause     so I used it.
    • I created an SOUL_JAR Item that has been registered for each mob like - mod:soul_jar_minecraft_cow etc.. but it all has different registry names, i have a model file name soul_jar.json and i want to know how to bind each of those items to this class (When mod iterates through all of vanilla mobs and registering items for them).   I didn't found any info about it because all of info is outdated, and forge docs is complicated asf (i wish there would be more examples) i also used AI but it showing me only outdated info, but theres some code where i registering my item and trying to bind it to model ->   public static void register(IEventBus eventBus){ ITEMS.register(eventBus); Set<ResourceLocation> entityKeyList = ForgeRegistries.ENTITY_TYPES.getKeys(); for (ResourceLocation k : entityKeyList) { EntityType<?> entityType = ForgeRegistries.ENTITY_TYPES.getValue(k); if (!entityType.getCategory().equals(MobCategory.MISC)) { RegistryObject<Item> SOUL_JAR = ITEMS.register("soul_jar" + '_' + k.toString().replace(':', '_').replace('.', '_'), () -> new JarItem(new Item.Properties().rarity(Rarity.RARE).tab(ModTabs.MAGICAL_OBSESSION_JARS), entityType)); if (Thread.currentThread().getThreadGroup() == SidedThreadGroups.CLIENT) { ItemModelShaper itemModelShaper = Minecraft.getInstance().getItemRenderer().getItemModelShaper(); itemModelShaper.register(SOUL_JAR.get().asItem(), new ModelResourceLocation("item.soul_jar", "inventory")); } } } } I also have more questions like how to iterate through all other mods mobs also, or render mob inside of a jar in inventory, but i will try to figure it out.
    • I looked into OctoEconomyAPI and saw that it was a JAR api for fabric. This means you have a fabric mod in your mods folder. I downloaded your mod folder and wasted 2 solid hours creating a Python script to try to find the faulty mod, and eventually just gave up. I suggest you create two installations with half or the mods in each, find which one doesn't launch, cut that one in half, and repeat until you find the fabric mod. Investigué OctoEconomyAPI y vi que era una API JAR para fabric. Esto significa que tienes un mod de Fabric en tu carpeta de mods. Descargué su carpeta de mods y desperdicié 2 horas completas creando un script de Python para tratar de encontrar el mod defectuoso, y finalmente me di por vencido. Le sugiero que cree dos instalaciones con la mitad o las modificaciones en cada una, encuentre cuál no se inicia, córtela por la mitad y repita hasta que encuentre la modificación Fabric.   (The Python script I made is here): (El script de Python que hice está aquí):  
    • I've got it to work now. Instead of using the texture manager I used the Render System:   RenderSystem.setShaderTexture(0, new ResourceLocation("mcaquests", "textures/item/questbook.png"));  
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.