Jump to content

Minecraft Forge Modding 1.8 Problem - Textures Mix


Mr.sKrabs

Recommended Posts

registerRender should only register the model for its Item argument. registerRenders should call registerRender once for each Item to register the model for that Item.

Please don't PM me to ask for help. Asking your question in a public thread preserves it for people who are having the same problem in the future.

Link to comment
Share on other sites

Do you understand what a method argument is and how to use one? This is very basic Java knowledge.

 

Instead of using Small_Flint or Twigs in registerRender, simply use item (the method's argument).

Please don't PM me to ask for help. Asking your question in a public thread preserves it for people who are having the same problem in the future.

Link to comment
Share on other sites

You still need to call registerRender with each Item field from registerRenders, but you should be using the item argument within registerRender instead of the fields.

Please don't PM me to ask for help. Asking your question in a public thread preserves it for people who are having the same problem in the future.

Link to comment
Share on other sites

Crashes when i try to enter

 

 

-- System Details --

Details:

Minecraft Version: 1.8

Operating System: Windows 7 (amd64) version 6.1

Java Version: 1.8.0_05, Oracle Corporation

Java VM Version: Java HotSpot 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation

Memory: 724481176 bytes (690 MB) / 1037959168 bytes (989 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)

JVM Flags: 3 total; -Xincgc -Xmx1024M -Xms1024M

IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0

FML: MCP v9.10 FML v8.0.99.99 Minecraft Forge 11.14.3.1450 4 mods loaded, 4 mods active

States: 'U' = Unloaded 'L' = Loaded 'C' = Constructed 'H' = Pre-initialized 'I' = Initialized 'J' = Post-initialized 'A' = Available 'D' = Disabled 'E' = Errored

UCHI mcp{9.05} [Minecraft Coder Pack] (minecraft.jar)

UCHI FML{8.0.99.99} [Forge Mod Loader] (forgeSrc-1.8-11.14.3.1450.jar)

UCHI Forge{11.14.3.1450} [Minecraft Forge] (forgeSrc-1.8-11.14.3.1450.jar)

UCHE hnmod{Harsh Nature - Alpha 0.1} [Harsh Nature] (bin)

Loaded coremods (and transformers):

GL info: ' Vendor: 'NVIDIA Corporation' Version: '4.5.0 NVIDIA 353.30' Renderer: 'GeForce GTX 660/PCIe/SSE2'

[18:47:15] [Client thread/INFO] [sTDOUT]: [net.minecraft.init.Bootstrap:printToSYSOUT:663]: #@!@# Game crashed! Crash report saved to: #@!@# E:\Users\ishay\Desktop\Assets\Coding\Minecraft Coding\Survival Mod\eclipse\.\crash-reports\crash-2015-07-27_18.47.15-client.txt

AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed

Java HotSpot 64-Bit Server VM warning: Using incremental CMS is deprecated and will likely be removed in a future release

Link to comment
Share on other sites

Upload the contents of the crash report (crash-reports/crash-2015-07-27_18.47.15-client.txt) and your code to Gist and link them here.

 

The part you've posted doesn't contain much useful information, I need to see the stacktrace to help you.

Please don't PM me to ask for help. Asking your question in a public thread preserves it for people who are having the same problem in the future.

Link to comment
Share on other sites

Caused by: java.lang.Error: Unresolved compilation problem:

The method registerRenders(Item) in the type HarshNatureItems is not applicable for the arguments ()

 

The crash report tells you exactly what went wrong: registerRenders requires an Item argument, but you tried to call it with no arguments.

 

A method named registerRenders (which implies that it registers multiple things) shouldn't need an Item argument (since it should be registering models for multiple items, not just one).

Please don't PM me to ask for help. Asking your question in a public thread preserves it for people who are having the same problem in the future.

Link to comment
Share on other sites

to diesieben07 you should be ashamed coming from you,You are here to support people no matter thier skill if its an expert or a novice showing your act is already sad you are not suppose to be a moderator shut up and do you job by helping others not trying to hurt them.

 

Now i understood what you explained to me but still i dont understand what line,word am i supose to write there there,just write me the line.

Link to comment
Share on other sites

From your PM:

public static void registerRenders()
   {
      registerRender(Small_Flint);
      registerRender(Twigs);
   
   }

 

This part is correct, but inside the registerRender method you should use item instead of Small_Flint or Twigs.

Please don't PM me to ask for help. Asking your question in a public thread preserves it for people who are having the same problem in the future.

Link to comment
Share on other sites

I told you i already tried it but it gives me an error.

 

and i've taken a pic

http://prntscr.com/7xl2u8

 

In that screenshot, you're calling registerRender with the non-existent item variable. What I'm telling you to do is change the code inside the registerRender method to use the item argument.

Please don't PM me to ask for help. Asking your question in a public thread preserves it for people who are having the same problem in the future.

Link to comment
Share on other sites

how about this comment?

 

I am here to support, indeed. But I am just telling you (not hurting you, if you take this personally, that was not how it was intended) that apparently you have a wrong view of your skills.

 

is this modding-wise?

 

threating me wont budge me i am here to get help you are not helping me thus i dont care.

 

 

public static void registerRenders()

{

registerRender(Item);

registerRender(Small_Flint);

registerRender(Twigs);

}

 

this is the lines now..i have a problem with the Item.

 

 

This is the client proxy

 

 

public class ClientProxy extends CommonProxy{

@Override

public void registerRenders() {

HarshNatureBlocks.registerRenders();

Object item;

HarshNatureItems.registerRenders();

}

 

i think i understood you just change it to work we are waisting time i already understood the problem i just dont know how to solve it

Link to comment
Share on other sites

Hi, your registerRender() method logic is messed up. Your registering specific items in there when you should use your Item parameter. That's the whole point of having a parameter in a method - you call that method with whatever item you want to render. Call it in your registerRenders method. Incorrect Java.

Development of Plugins [2012 - 2014] Development of Mods [2012 - Current]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • Hi I have an issue with a server it solved deleting the ice and fire but my friends and me really want to use it does any of these mods are causing the issue due to incompatibility  Security craft Aquaculture Architectury Artifacts Astikorcarts Baubles BetterCaves yungs BetterStrongholds yungs BetterMineshafts yungs Bountiful Byg  Callablehorses Carry on Chococraft Citadel Clumps Collective Comforts Corailrecycler Craftable horse armor Comes alive Curios forge Decocraft Dungeonsarise  Open blocks elevator Expandability Farlanders Goblin traders Hwyla  Ice and fire Infernal expansion Jei Jump over fences Mantle  Macaws bridges Macaws doors Macaws fences Macaws furniture  Macaws fencesbyg Morpheus Mouse tweaks Mowzies mobs Obfuscate Paraglider Patchouli  Pick up notifier Random village names Spartan shields Small ships Sophisticated backpacks Spartan weaponry Storage drawers straw golem Structure gel Twilight forest  Tinkers construct Two players one horse  Valhesia core  Valhesia structures  Way stones  Vehicle mod  Wall jump Wings Wolves with armor Xptome  Xaeros minimap  Yungsapi  
    • { "type": "magic_overhaul:rune_inscribing", "base": { "item": "//base item" }, "template": { "item": "//template item" }, "output": { "count": 1, "item": "//output item" } } ^ Ok, where is your recipe JSON placed in your file structure? What's it called? And paste the actual JSON you're testing with, because it needs to be valid.
    • I'm trying to run Forge 1.12.2 on Minecraft  so I can use certain mods, but this error popped up. I've seen multiple errors but I just can't figure this one out. Unable to locate the Java runtime. Error details: 0x00000000 - system: The operation completed successfully. Filename on disk:  Path: . Exists: Directory
    • https://mclo.gs/b422RFc
    • Плагин и Приват
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.