Jump to content

Starting my server having errors.


Recommended Posts

I'm currently trying to start up a custom Forge server on a VPS (Digital Ocean)

I have put my old server files (all of them) into the new FTP directory of my new box.

I have moved the .jar, and still get errors.

I use a VNC connection, and are rather new on how to run this type of system.

I have also put in brand new server .jars, get the same issues.

Console Log: https://docs.google.com/document/d/1L-oZjRqwXRiMaFkpd_K1fMkXBsC7zFm096y_868sBXo/edit?usp=sharing

 

and this is what i put in the console to run the server "forge_server.jar"

java -Xmx4G -Xms4G -jar forge_server.jar -o nogui | less

 

Please help, I'd like to get this server up and running for my community.

Thank you.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.