Jump to content

[1.8.9][Solved]Custom mob not spawning


Spyeedy

Recommended Posts

My custom mob is not spawning. I've tried using it's spawn egg but nothing is being spawned. I've also tried using the /summon code, to no avail. Any help is appreciated :) . Github for my code.

width=620 height=260http://www.startrek.com/uploads/assets/articles/61c89a9d73c284bda486afaeaf01cdb27180359b.jpg[/img]

Till next time. Thank you for delivering funny scenes to Star Trek as Chekov :) . Will always remember you

Link to comment
Share on other sites

Update: I changed where my entity is being registered, from preInit to init in my main class and edited my entity mob class. When I entered the /summon command and clicked the spawn egg, it's spawned! But the entity that is being spawned is that of a villager and not my custom mob

width=620 height=260http://www.startrek.com/uploads/assets/articles/61c89a9d73c284bda486afaeaf01cdb27180359b.jpg[/img]

Till next time. Thank you for delivering funny scenes to Star Trek as Chekov :) . Will always remember you

Link to comment
Share on other sites

Edited post 5, and I'm using the /summon command like this, "/summon hpm.jay_garrick". "hpm" is my mod id while "jay_garrick" is the name I gave when I registered my entity.

width=620 height=260http://www.startrek.com/uploads/assets/articles/61c89a9d73c284bda486afaeaf01cdb27180359b.jpg[/img]

Till next time. Thank you for delivering funny scenes to Star Trek as Chekov :) . Will always remember you

Link to comment
Share on other sites

There is a villager being spawned. As a matter of fact, the different textures of the villagers is shown each time I enter the /summon command and use the spawn egg.

width=620 height=260http://www.startrek.com/uploads/assets/articles/61c89a9d73c284bda486afaeaf01cdb27180359b.jpg[/img]

Till next time. Thank you for delivering funny scenes to Star Trek as Chekov :) . Will always remember you

Link to comment
Share on other sites

It appeared that there was something wrong in my rendering code. I attempted to use the RenderingRegistry#registerEntityRenderingHandler's IRenderFactory method instead of the Render extends Entity method.

Here's my IRenderFactory "way",

RenderingRegistry.registerEntityRenderingHandler(EntityJayGarrick.class, new IRenderFactory<EntityJayGarrick>()
			{
				@Override
				public Render<? super EntityJayGarrick> createRenderFor(RenderManager manager)
				{
					return new RenderJayGarrick(manager);
				}
			});

width=620 height=260http://www.startrek.com/uploads/assets/articles/61c89a9d73c284bda486afaeaf01cdb27180359b.jpg[/img]

Till next time. Thank you for delivering funny scenes to Star Trek as Chekov :) . Will always remember you

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.