Jump to content

AnimationModelBase for entities


BeardlessBrady

Recommended Posts

I'm attempting to use a json model as a part of an entities model and apparently the AnimationModelBase is the way to go. Unfortunately it just doesn't render at all.

 

I was testing it by changing a part of an already working model I have to the AnimationModelBase I created with the json model, it just doesnt render.

 

https://github.com/BeardlessBrady/Meat-Mod/blob/master/src/main/java/gunn/modmeat/client/model/ModelDeadCow.java

Link to comment
Share on other sites

AnimationModelBase

requires that your

Entity

provides the

CapabilityAnimation.ANIMATION_CAPABILITY

capability.

 

Forge's animation test mod has an example of this here.

Please don't PM me to ask for help. Asking your question in a public thread preserves it for people who are having the same problem in the future.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.