Jump to content

[UNsolved] getUniqueEntityId weirdness


mnn

Recommended Posts

probably something wrong on my end, but "ModLoader.getUniqueEntityId()" is NOT returning unique id...

 

i'm calling it in @PreInit and entity is being registered in @Init. any ideas?

mnn.getNativeLang() != English

If I helped you please click on the "thank you" button.

Link to comment
Share on other sites

You don't happen to be testing this with factorization by any chance?

 

Could you please elaborate? I searched on google and this forum but I didn't find anything about Factorization and getUniqueEntityId. I'd love to have my mod prepared for the mod jungle outside - to be able to run out of the box (item and block id conflicts are handled by forge pretty well).

mnn.getNativeLang() != English

If I helped you please click on the "thank you" button.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.