Jump to content

Textures aren't working and .lang files aren't operating.


Tcsc

Recommended Posts

I'm currently in the process of designing a mod. I've got all the necessary architecture in place for the mod items and blocks to operate properly; the ore can be placed as a 3d render and ingots drop onto the ground. I have two textures as of now (Cobalt Ingot and Cobalt Ore.) I also have a .json file to 'attach' the Cobalt Ingot texture to the cobaltingot item (defined in 'Item game + name registry.) None of this works. I've followed tutorials etc, checked what I've done, but I'm getting nothing. How can I sort this out?

 

On top of this, my .lang files don't work. I don't know how I can sort this. Any ideas?

Cobalt Ingot.png

Cobalt Ore.png

Directory.png

Block render config.png

Block game + name registry.png

Cobalt Ingot json.png

Item name + game registry.png

lang.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.