Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

help with custom npcs


Recommended Posts

Is there any way to fix this issue all of Custom NPCs mod 1.11.2 Works but when I go to the Builder block I can still select the different building types but no options to start the build or anything show up Please if someone can tell me how to fix this would be great.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
  • 3 years later...

Please don't Necro old threads, if you have an issue make your own.

This is my Forum Signature, I am currently attempting to transform it into a small guide for fixing easier issues using spoiler blocks to keep things tidy.

 

As the most common issue I feel I should put this outside the main bulk:

The only official source for Forge is https://files.minecraftforge.net, and the only site I trust for getting mods is CurseForge.

If you use any site other than these, please take a look at the StopModReposts project and install their browser extension, I would also advise running a virus scan.

 

For players asking for assistance with Forge please expand the spoiler below and read the appropriate section(s) in its/their entirety.

Spoiler

Logs (Most issues require logs to diagnose):

Spoiler

Please post logs using one of the following sites (Thank you Lumber Wizard for the list):

https://gist.github.com/100MB Requires member (Free)

https://pastebin.com/: 512KB as guest, 10MB as Pro ($$$)

https://hastebin.com/: 400KB

Do NOT use sites like Mediafire, Dropbox, OneDrive, Google Drive, or a site that has a countdown before offering downloads.

 

What to provide:

...for Crashes and Runtime issues:

Minecraft 1.14.4 and newer:

Post debug.log

Older versions:

Please update...

 

...for Installer Issues:

Post your installer log, found in the same place you ran the installer

This log will be called either installer.log or named the same as the installer but with .log on the end

Note for Windows users:

Windows hides file extensions by default so the installer may appear without the .jar extension then when the .log is added the log will appear with the .jar extension

 

Where to get it:

Mojang Launcher: When using the Mojang launcher debug.log is found in .minecraft\logs.

 

Twitch Launcher: If you are using the Twitch Launcher, their configurations break Forge's log settings, fortunately there is an easier workaround than I originally thought, this works even with Twitch's installation of the Minecraft launcher as long as it is not launched THROUGH Twitch:

Spoiler
  1. Make sure you have the correct version of Forge installed (some packs are heavily dependent on one specific build of Forge)
  2. Make a launcher profile targeting this version of Forge.
  3. Set the launcher profile's GameDir property to the pack's instance folder (not the instances folder, the folder that has the pack's name on it).
  4. Now launch the pack through that profile and follow the "Mojang Launcher" instructions above.

Video:

Spoiler

 

 

 

or alternately, 

 

Fallback ("No logs are generated"):

If you don't see logs generated in the usual place, provide the launcher_log.txt from .minecraft

 

Server Not Starting:

Spoiler

If your server does not start or a command window appears and immediately goes away, run the jar manually and provide the output.

 

Reporting Illegal/Inappropriate Adfocus Ads:

Spoiler

Get a screenshot of the URL bar or copy/paste the whole URL into a thread on the General Discussion board with a description of the Ad.

Lex will need the Ad ID contained in that URL to report it to Adfocus' support team.

 

Posting your mod as a GitHub Repo:

Spoiler

When you have an issue with your mod the most helpful thing you can do when asking for help is to provide your code to those helping you. The most convenient way to do this is via GitHub or another source control hub.

When setting up a GitHub Repo it might seem easy to just upload everything, however this method has the potential for mistakes that could lead to trouble later on, it is recommended to use a Git client or to get comfortable with the Git command line. The following instructions will use the Git Command Line and as such they assume you already have it installed and that you have created a repository.

 

  1. Open a command prompt (CMD, Powershell, Terminal, etc).
  2. Navigate to the folder you extracted Forge’s MDK to (the one that had all the licenses in).
  3. Run the following commands:
    1. git init
    2. git remote add origin [Your Repository's URL]
      • In the case of GitHub it should look like: https://GitHub.com/[Your Username]/[Repo Name].git
    3. git fetch
    4. git checkout --track origin/master
    5. git stage *
    6. git commit -m "[Your commit message]"
    7. git push
  4. Navigate to GitHub and you should now see most of the files.
    • note that it is intentional that some are not synced with GitHub and this is done with the (hidden) .gitignore file that Forge’s MDK has provided (hence the strictness on which folder git init is run from)
  5. Now you can share your GitHub link with those who you are asking for help.

[Workaround line, please ignore]

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • nvm i fixed it with my tech skills. it was dynqamic sound filters that caused the problem. thx for trying to help anyways
    • Problem Solved. I've checked other people's code: package x.x.flowingagony.registry; import love.marblegate.flowingagony.enchantment.ShadowbornEnchantment; import net.minecraft.enchantment.Enchantment; import net.minecraft.inventory.EquipmentSlotType; import net.minecraftforge.fml.RegistryObject; import net.minecraftforge.registries.DeferredRegister; import net.minecraftforge.registries.ForgeRegistries; public class EnchantmentRegistry { private static final EquipmentSlotType[] ARMOR_SLOTS = new EquipmentSlotType[]{EquipmentSlotType.HEAD, EquipmentSlotType.CHEST, EquipmentSlotType.LEGS, EquipmentSlotType.FEET}; public static final DeferredRegister<Enchantment> ENCHANTMENT = DeferredRegister.create(ForgeRegistries.ENCHANTMENTS, "flowingagony"); public static final RegistryObject<Enchantment> shadowborn_enchantment = ENCHANTMENT.register("shadowborn", () -> new ShadowbornEnchantment(Enchantment.Rarity.VERY_RARE, ARMOR_SLOTS)); } This code works!
    • Ok, I made a new enchantment and tried to register it. But the IDE told me "Inferred type 'I' for type parameter 'I' is not within its bound; should extend 'net.minecraft.enchantment.Enchantment'". The question is: I've already "extends Enchantment" in my custom enchantment code. What is wrong with my code or registry? Really Grateful for helping! My Custom Enchantment Code: package x.x.enchantment; import net.minecraft.enchantment.Enchantment; import net.minecraft.enchantment.EnchantmentType; import net.minecraft.inventory.EquipmentSlotType; public class ShadowbornEnchantment extends Enchantment { public ShadowbornEnchantment(Rarity p_i46731_1_, EquipmentSlotType[] p_i46731_3_) { super(p_i46731_1_, EnchantmentType.ARMOR_HEAD, p_i46731_3_); } public int getMinEnchantability(int p_77321_1_) { return 10; } public int getMaxEnchantability(int p_223551_1_) { return super.getMinEnchantability(p_223551_1_) + 50; } public int getMaxLevel() { return 1; } } My register Code: package love.marblegate.flowingagony.registry; import love.x.x.enchantment.ShadowbornEnchantment; import net.minecraft.enchantment.Enchantment; import net.minecraft.inventory.EquipmentSlotType; import net.minecraftforge.fml.RegistryObject; import net.minecraftforge.registries.DeferredRegister; import net.minecraftforge.registries.ForgeRegistries; public class EnchantmentRegistry { private static final EquipmentSlotType[] ARMOR_SLOTS = new EquipmentSlotType[]{EquipmentSlotType.HEAD, EquipmentSlotType.CHEST, EquipmentSlotType.LEGS, EquipmentSlotType.FEET}; public static final DeferredRegister<Enchantment> ENCHANTMENT = DeferredRegister.create(ForgeRegistries.ENCHANTMENTS, "flowingagony"); public static final RegistryObject<Enchantment> shadowborn_enchantment = ENCHANTMENT.register("shadowborn", new ShadowbornEnchantment(Enchantment.Rarity.VERY_RARE, ARMOR_SLOTS)); }  
    • I've always been playing in version 1.11.2 with forge 1.11.2 - 13.20.1.2588, and as of yesterday I couldn't get into this version anymore, so I went to try to download the forge again, but now he doesn't want to install it anymore.   I tried to download other versions of forge and they instal normally and it is possible to play on them as well but on 1.11.2 I can't do it anymore
    • Hi there, I'm having a problem where Minecraft will load up to the main menu, then a world, but then it gets stuck at 100% under the square loading thing. Here's my log file. I've been looking for a solution for hours, I'm really lost. No crash log to share because nothing is crashing. Thanks so much!
  • Topics

  • Who's Online (See full list)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.