Jump to content

1.13.2,So eclipse is telling me I'm missing forge, but I am not. HELP ECLIPSE ERRORS.


89tyler

Recommended Posts

So eclipse is telling me I'm missing forge but I'm not. I have run gradlew eclipse 3x times now and redid the whole mod setup and copy-pasted all of my work. It keeps giving me the error

Project regal mod is missing required libraries c:/users/(me)/desktop/my mod/regal mod/unresolved dependency - (the forge file net.forge etc)

So can i please have some help

Forge 1.13.2 btw

 

Edited by 89tyler
forge edition, grammar etc
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, 89tyler said:

Will it fix my issue? 

Unlikely, but older versions are not supported on this forum.

Some tips:

Spoiler

Modder Support:

Spoiler

1. Do not follow tutorials on YouTube, especially TechnoVision (previously called Loremaster) and HarryTalks, due to their promotion of bad practice and usage of outdated code.

2. Always post your code.

3. Never copy and paste code. You won't learn anything from doing that.

4. 

Quote

Programming via Eclipse's hotfixes will get you nowhere

5. Learn to use your IDE, especially the debugger.

6.

Quote

The "picture that's worth 1000 words" only works if there's an obvious problem or a freehand red circle around it.

Support & Bug Reports:

Spoiler

1. Read the EAQ before asking for help. Remember to provide the appropriate log(s).

2. Versions below 1.11 are no longer supported due to their age. Update to a modern version of Minecraft to receive support.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.