Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Chako-Mc New Server


Recommended Posts

Hey there! Welcome to ChakoMC!

We are a semi-vanilla survival server with crates, Custom crafting recipes and a item based economy!

√ Trade emeralds with players, and become the richest player!

√ Craft spawners and spawn eggs with crazy new recipes!

√ Get ranks by playtime and voting!

So head on down to ChakoMC, with the ip: survive.chako-mc.ca and have fun!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • nvm i fixed it with my tech skills. it was dynqamic sound filters that caused the problem. thx for trying to help anyways
    • Problem Solved. I've checked other people's code: package x.x.flowingagony.registry; import love.marblegate.flowingagony.enchantment.ShadowbornEnchantment; import net.minecraft.enchantment.Enchantment; import net.minecraft.inventory.EquipmentSlotType; import net.minecraftforge.fml.RegistryObject; import net.minecraftforge.registries.DeferredRegister; import net.minecraftforge.registries.ForgeRegistries; public class EnchantmentRegistry { private static final EquipmentSlotType[] ARMOR_SLOTS = new EquipmentSlotType[]{EquipmentSlotType.HEAD, EquipmentSlotType.CHEST, EquipmentSlotType.LEGS, EquipmentSlotType.FEET}; public static final DeferredRegister<Enchantment> ENCHANTMENT = DeferredRegister.create(ForgeRegistries.ENCHANTMENTS, "flowingagony"); public static final RegistryObject<Enchantment> shadowborn_enchantment = ENCHANTMENT.register("shadowborn", () -> new ShadowbornEnchantment(Enchantment.Rarity.VERY_RARE, ARMOR_SLOTS)); } This code works!
    • Ok, I made a new enchantment and tried to register it. But the IDE told me "Inferred type 'I' for type parameter 'I' is not within its bound; should extend 'net.minecraft.enchantment.Enchantment'". The question is: I've already "extends Enchantment" in my custom enchantment code. What is wrong with my code or registry? Really Grateful for helping! My Custom Enchantment Code: package x.x.enchantment; import net.minecraft.enchantment.Enchantment; import net.minecraft.enchantment.EnchantmentType; import net.minecraft.inventory.EquipmentSlotType; public class ShadowbornEnchantment extends Enchantment { public ShadowbornEnchantment(Rarity p_i46731_1_, EquipmentSlotType[] p_i46731_3_) { super(p_i46731_1_, EnchantmentType.ARMOR_HEAD, p_i46731_3_); } public int getMinEnchantability(int p_77321_1_) { return 10; } public int getMaxEnchantability(int p_223551_1_) { return super.getMinEnchantability(p_223551_1_) + 50; } public int getMaxLevel() { return 1; } } My register Code: package love.marblegate.flowingagony.registry; import love.x.x.enchantment.ShadowbornEnchantment; import net.minecraft.enchantment.Enchantment; import net.minecraft.inventory.EquipmentSlotType; import net.minecraftforge.fml.RegistryObject; import net.minecraftforge.registries.DeferredRegister; import net.minecraftforge.registries.ForgeRegistries; public class EnchantmentRegistry { private static final EquipmentSlotType[] ARMOR_SLOTS = new EquipmentSlotType[]{EquipmentSlotType.HEAD, EquipmentSlotType.CHEST, EquipmentSlotType.LEGS, EquipmentSlotType.FEET}; public static final DeferredRegister<Enchantment> ENCHANTMENT = DeferredRegister.create(ForgeRegistries.ENCHANTMENTS, "flowingagony"); public static final RegistryObject<Enchantment> shadowborn_enchantment = ENCHANTMENT.register("shadowborn", new ShadowbornEnchantment(Enchantment.Rarity.VERY_RARE, ARMOR_SLOTS)); }  
    • I've always been playing in version 1.11.2 with forge 1.11.2 - 13.20.1.2588, and as of yesterday I couldn't get into this version anymore, so I went to try to download the forge again, but now he doesn't want to install it anymore.   I tried to download other versions of forge and they instal normally and it is possible to play on them as well but on 1.11.2 I can't do it anymore
    • Hi there, I'm having a problem where Minecraft will load up to the main menu, then a world, but then it gets stuck at 100% under the square loading thing. Here's my log file. I've been looking for a solution for hours, I'm really lost. No crash log to share because nothing is crashing. Thanks so much!
  • Topics

  • Who's Online (See full list)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.