Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Missing texturo on placed Block


Recommended Posts

Im currently having problems with texturing

The block model has the texture in my inventory but when i place it, it shows that is missing texture (black and purple) i checked my blockstate but i think theres nothing wrong with it but it would be great if anyone can take a look in it to give a lil check

The mod src folder:

https://github.com/RickRIcota/Test-mod/tree/main/src/main

Edited by Ricardo Libero
Link to post
Share on other sites

Well, if the texture is not showing up, it means that something is wrong for sure. When you get missing textures or models issues, a good practice is to check your logs to see what went wrong, as the game will tell you where it tried to search for the file and why it could not locate it...in your case i think you named your blockstate folder "blockstate", it should be "blockstates"

Check out the port of the BetterEnd fabric mod (WIP): https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/betterend-forge-port

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.