Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

gesses

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  • Personal Text
    I am new!

gesses's Achievements

Tree Puncher

Tree Puncher (2/8)

-1

Reputation

  1. It's working now! Thanks a lot! But another question, does everyone who wants to join my server has to have forge and pixelmon installed, or is forge only enough?
  2. You posted an IMAGE of it, which isn't really helpful. In this case I can tell you what you did wrong: You didn't read the freaking error, it says all you need to know: This Version of FML is build for Minecraft 1.4.7, we have detected Minecraft 1.4.6 and then, even in CAPITALS: LIKELY YOU HAVE AN INCORRECT VERSION FOR THIS FML! How hard is it to understand that? Owww, I didn't knew there was a minecraft 1.4.7 And before you said something about the log, I didn't knew there was "human" text in it. Sorry! But thanks a lot then! Really! Lets go search for 1.4.7 then... Wait, there is no 1.4.7 -.- then I will go search for 1.4.6 Forge ModLoader Again, thanks a lot!
  3. I did post that, "maybe this? http://img201.imageshack.us/img201/2116/server3.png"
  4. So what do I need to post? Cause I really don't get it
  5. Here you go: Before launching: http://img836.imageshack.us/img836/5057/servernz.png After launching: http://img197.imageshack.us/img197/2333/server2a.png Or isn't that what you meant? Maybe this? http://img201.imageshack.us/img201/2116/server3.png
  6. But that would just generate 2 more files (ForgeModLoader-Server-0.log.1 and ForgeModeloader-server-0.log1.lck) and nothing else. Only If I run the Minecraft_server.jar, it launches my server.
  7. Nope, I tried that too. I didn't work either. So, to summarise: - First I made a folder named "PixelmonServer" - Then I copied the Minecraft_Server-jar that I downloaded from http://minecraft.net/download to my "pixelmonServer"-folder - Then I copied the Forge-zip that I downloaded from http://adf.ly/673885/http://files.minecraftforge.net/minecraftforge-universal-latest.zip to the folder - Then I changed the extension of that zip to .jar and I ran it - This generated the files "coremod", "lib", "ForgeModLoader-server-0.log" and "ForgeModLoader-server-0.log.lck" - Then I extracted the files from the pixelmonzip (from http://adf.ly/GQMV7) to my "PixelmonServer"-folder - Then I ran the Minecraft_Server-jar and after it was done I used the command /stop - Then all the essential files were generated and I added my Ip in the "properties"-file - Then I ran the Minecraft_Server-jar again and nothing special happened (besides the fact that the server went online ofcourse..) When I enter the server, I encounter normal mobs, I can't find Pokémon in my map and the game doesn't ask me to choose a starterpokémon I have Forge and pixelmon installed through my magiclauncher and on singleplayer it works fine Here are links to the installation guides: http://pixelmon.freeforums.org/pixelmon-1-9-beta-for-minecraft-1-4-6-t2528.html http://www.minecraftforge.net/wiki/Installation/Universal And here are some screenshots: http://img96.imageshack.us/img96/7052/server3t.png http://img84.imageshack.us/img84/4929/servercm.png http://img690.imageshack.us/img690/7366/server2b.png Again, sorry for the bad english, I hope you understand what I'm trying to say
  8. "Client: Install Forge (as per forges instructions) in the minecraft.jar -> Extract Pixelmon1.9.zip into .minecraft folder -done! *Note: If upgrading from previous version of pixelmon, please delete the pixelmon.cfg in your .minecraft/config folder. If you do not, none of the new Pokemon will spawn! Server: Install Forge (as per instructed) in the minecraft_server.jar -> Extract Pixelmon1.9.zip into server folder -Done! *Note: If upgrading from previous version of pixelmon, please delete the pixelmon.cfg in your .minecraft/config folder. If you do not, none of the new Pokemon will spawn!" That's from the pixelmon topic on minecraft forum. I did place all the files from the Pixelmon1.9.zip(mod-folder and database-folder) in the server folder... Or did I do somehing else wrong?
  9. hello everybody I'm trying to install pixelmon to my server, but it isn't working out so well. You need Forge for it too, but i don't think that's working as well What I've done: - I've made a new folder for my server - I've downloaded the server jar from minecraft.net and placed it into the folder - I've downloaded minecraft forge (latest version) and placed it in the folder too - I've changed the extension of the forge-zip to a jar file - I've ran the 'new' jar file so files like 'coremods' and 'ForgeModloader-server-0.log.lck' popped up - Then I have downloaded pixelmon and placed the 'mods' and 'database' folders in the folder as well - But then, if I run the server jar and my server goes online, nothing special happens, it looks like a normal server and when i join it, I can't choose a starter like in singleplayer and I can't find any mobs around the map Offcourse my server is portforwarded and I added the correct server-ip too in the properties-file. I also have forge and pixelmon installed on my minecraft through magiclauncher. It gives one error with forge, but it works perfectly on my singleplayer. Can anyone please help me? :3 Sorry for the bad english
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.