Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ywes

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ywes's Achievements

Tree Puncher

Tree Puncher (2/8)

0

Reputation

  1. Ok i deleted the .DS_STORE files but to no avail. But i discovered something very interesting. So basically I redid my entire assets folder except this time i made them in eclipse instead of creating folders and it worked (without any files). But as soon as i moved my files (the .lang and json ect) it crashed again with the same error. So i redid the whole assets package again and i made the .jsons and .lang files inside eclipse itself and it worked, no more crashing. UNTIL i refreshed my wrokspace and now its crashing again. Do you have any idea whats going on?
  2. Can you post the block class? and your Model .json file
  3. Did you set your item to transparent block?
  4. Ok so i tried this and too be completely honest i dont know if it worked. See the thing is apple hides .DS_STORE files in the newest update, even if you have hidden files on. I already posted my crash report in my main post but here is my latest anyway. Thank you!
  5. But why is it doing it now? It has never happened before and ive been modding since 1.7.10 on this macOSX. Have you ever encountered a problem like this? I know you're like an expert at modding.
  6. Not that im aware. Like i said I did a fresh install of the lastest mdk. Also would you know where the sound.json file would be kept in the mdk folder?
  7. Yeah the weirdest thing is my mod works fine without the assets folder. But obviously then i cant add textures ect.
  8. Indeed I have deleted and created a new folder. And still nothing. Edit: Might add that i have hidden folders turned on
  9. Like i said before, I have removed everything in my assets folder (including the language file).
  10. Ok so basically I opened my mod yesterday and (it was working fine the previous day) and my game crashes. https://pastebin.com/raw/GEbhDj46 <--Crash file From this I can see that "net.minecraft.util.ResourceLocationException: Non [a-z0-9_.-] character in namespace of location: .DS_Store:sounds.json" is the problem. I've searched around my mods folder and even Reinstalled the mdk and imported my src folder over and it still crashes. So from this I know it is my mod and not forge. [22:01:10.925] [Client thread/DEBUG] [ne.mi.fm.pa.ResourcePackLoader/CORE]: Generating PackInfo named mod:yrim for mod file /Users/nathandesouza/Desktop/mood/RandomItems 1.13.219/forge-1.13.2-25.0.219-mdk/bin/main [22:01:10.930] [Client thread/DEBUG] [ne.mi.fm.pa.ResourcePackLoader/CORE]: Generating PackInfo named mod:forge for mod file /Users/nathandesouza/.gradle/caches/forge_gradle/minecraft_user_repo/net/minecraftforge/forge/1.13.2-25.0.219_mapped_snapshot_20180921-1.13/forge-1.13.2-25.0.219_mapped_snapshot_20180921-1.13.jar [22:01:10.934] [Client thread/INFO] [minecraft/SimpleReloadableResourceManager]: Reloading ResourceManager: forge-1.13.2-25.0.219_mapped_snapshot_20180921-1.13.jar, main, Default [22:01:11.085] [Client thread/WARN] [minecraft/Locale]: Skipped language file: .DS_Store:lang/en_us.json (net.minecraft.util.ResourceLocationException: Non [a-z0-9_.-] character in namespace of location: .DS_Store:lang/en_us.json) [22:01:12.347] [Client thread/INFO] [STDOUT/]: [net.minecraft.init.Bootstrap:printToSYSOUT:467]: ---- Minecraft Crash Report ---- // There are four lights! ^ This is my console just before the crash report starts. Any help is appreciated i've been trying for over 4 hours now. UPDATE: OK something weird is going on. My mod doesnt crash if I remove the 'assets' folder (src/main/resources/assets/). So i took everything out of my assets folder to try and narrow the cause down AND IT CRASHES. An empty assets folder crashes my game? My game runs fine if I DELETE the assets folder. But as soon as i put it back in it crashes again with the same error? The assets folder is EMPTY, I REPEAT THE ASSETS FOLDER IS EMPTY!! Any suggestions are welcome! Thanks! :D
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.