Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kman3107

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Kman3107's Achievements

Tree Puncher

Tree Puncher (2/8)

0

Reputation

  1. I didn't see your complete response until now. BUT. I fixed my problem. All I did was go into E:\Minecraft\Install\versions and delete the 1.15.2 folder. (Not the Forge folder) Now everything works just fine. Seems like the MC jar must've become corrupted somehow. Thanks for taking the time to help. [SOLVED]
  2. When run "Java -version" in cmd: (This is the jre I've manually set Twitch app to use) java version "1.8.0_241" Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_241-b07) Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.241-b07, mixed mode) OS Name: Microsoft Windows 10 Pro OS Version: 10.0.18363 N/A Build 18363 (v.1909) (Just updated from 1803 or w/e it was today. I had the same problems with the older version) Network Card(s): Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3168 Monitor: AOC 24" C24G1 Curved x3 Motherboard: ASRock x370 Taichi CPU: AMD Ryzen 7 1700X ~3900mhz GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Super RAM: Corsair Vengeance 3000Mhz 2x8GB OS SSD: Crucial MX300 2.5" 525GB Game SSD: Crucial MX500 2.5" 1TB Keyboard: Razer Blackwidow Mouse: Razer Naga I also have a couple of external harddrives, elgato stream deck, and a logitech c920s webcam.* No, I couldn't. It works just fine when I do it with the standalone launcher. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- I should mention that everything worked fine when I first installed 1.15.2 and Forge 31.1.0 and a bunch of mods. But after I updated to Forge 31.1.18 because some mods needed it it just stopped working. And downgrading or even a fresh 31.1.0 is now not working. It's like I broke something on the twitch app when I upgraded to 31.1.18. I honestly think the problem is on twitch's side when I think about it now. I attached the log from my working standalone launcher forge pack.* * = Edits (Didn't edit anything important) working_standalone_launcher-latest.log
  3. Minecraft Launcher Twitch app: Native Launcher Minecraft: 1.15.2 Forge: 31.1.18 When I start minecraft it loads just fine, but for some reason it seems the mod loader doesn't complete as it just sits there in the background even after Minecraft is up and running. And no mods are loaded to the game. No crash logs, as there are no crashes. Video showing my Twitch settings and startup etc. Less than 3 minutes long: latest.log
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.