Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

brok4d

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by brok4d

  1. Hello, this mod is the source, you have to get boredhttps://gitlab.com/Lycanite/LycanitesMobs
  2. I do not know if I explained well, what I try is to change the color of the water particles since my biome is all reddish, I have been looking at the classes of the forge particles and I do not see that it can be modified as I am doing, any Subjection, because you told me to update the forge version to give support, but so if I see that each time the private class is forge, and they cannot be accessed, and also the setParticleTextureIndex method with which it could be select the index of the texture of the particle, in the end I think it will get worse instead of better, if someone thinks othe
  3. Look at this guide from here, it helped me a lot. Guide
  4. Well, you should have it, since that's why you get the error, the .png files and the .mcmeta files since the .mcmeta files are for animation if I'm not mistaken. This is what the .mcmeta have. { "animation": { "frametime": 4 } }
  5. hello a question, do you have the .mcmeta files along with the textures?
  6. Hello good guys, I'm trying to change the texture of the particles for the biome, but it doesn't work for me, someone knows why, I've been with the same thing for days, I've debugged it and the Factory class doesn't stop and doesn't show messages with println, well Oh, I'll leave the code in case someone helps me, thanks. @Mod.EventBusSubscriber(modid = MainMod.MOD_ID, bus = Mod.EventBusSubscriber.Bus.MOD, value = Dist.CLIENT) public class ParticleTextureColor extends SpriteTexturedParticle { public ParticleTextureColor(ClientWorld world, double x, double y, double z, double motionX,
  7. Thank you for everything, it has helped me a lot, thank you.
  8. Hello good, I am trying to move the entity of the vehicle, almost everything is ready but it does not move, someone can help me. package com.brok.brokmod.client.render.entity; import net.minecraft.block.BlockState; import net.minecraft.entity.*; import net.minecraft.entity.ai.attributes.AttributeModifierMap; import net.minecraft.entity.ai.attributes.Attributes; import net.minecraft.entity.player.PlayerEntity; import net.minecraft.network.IPacket; import net.minecraft.util.*; import net.minecraft.util.math.BlockPos; import net.minecraft.util.math.MathHelper; import net.minecraft.util.math.
  9. It is 1.12.2 but I switched to 1.16.4 and I will have it when I need it, thanks anyway.
  10. Hello good, first of all a greeting to all, I have been programming the mod for a few weeks and I am stuck. I need the water particles to only run in the init method in the Main of the mod, I've been looking at the forum for 3 days and I decided to register and ask for help, because I can't get it. The structure is a biome, so I am trying with a condition that executes only when it is in the biome and not in the normal game, from a method that is within the condition. But I don't know what to put in the condition so that it only runs in the biome and not in the 2. Class WaterColorPa
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.