Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Veggiethe1st

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  • Personal Text
    I am new!

Veggiethe1st's Achievements

Tree Puncher

Tree Puncher (2/8)

0

Reputation

  1. So, I tried to run Minecraft right after installing forge in Eclipse, using the main net.minecraft.launchwrapper.Launch, and program arguments --version 1.7 --tweakClass cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker --accessToken modstest, and VM arguments -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true. The result was these errors: Unable to launch java.lang.reflect.InvocationTargetException at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_05] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62) ~[?:1.8.0_05] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) ~[?:1.8.0_05] at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:483) ~[?:1.8.0_05] at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:134) [launchwrapper-1.9.jar:?] at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.9.jar:?] Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: no lwjgl in java.library.path at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1857) ~[?:1.8.0_05] at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:870) ~[?:1.8.0_05] at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1119) ~[?:1.8.0_05] at org.lwjgl.Sys$1.run(Sys.java:73) ~[lwjgl-2.9.1-nightly-20131017.jar:?] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) ~[?:1.8.0_05] at org.lwjgl.Sys.doLoadLibrary(Sys.java:66) ~[lwjgl-2.9.1-nightly-20131017.jar:?] at org.lwjgl.Sys.loadLibrary(Sys.java:95) ~[lwjgl-2.9.1-nightly-20131017.jar:?] at org.lwjgl.Sys.(Sys.java:112) ~[lwjgl-2.9.1-nightly-20131017.jar:?] at net.minecraft.client.Minecraft.getSystemTime(Minecraft.java:2690) ~[Minecraft.class:?] at net.minecraft.client.main.Main.main(Main.java:40) ~[Main.class:?] … 6 more How would I go about resolving these/what is causing these? Thanks in advance
  2. I'm trying to install Forge on my Mac. The only problem is, when I run any command with the ./gradlew prefix, the response is always ./gradlew: No such file or directory, and it persists even if I used /gradlew or .gradlew or any other variant. What could be causing this, and how could I resolve it?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.