Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

_Bobobot_

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by _Bobobot_

  1. I changed the path and it solved my problem. Thank you!
  2. I tried it again and again countless times, still no luck. The weird thing is, that the wiki say the process might take up to 10 minutes, but for me it only takes about half a minute. This is how my cmd window looks after running the command you suggested: It say SKIPPED for a lot of things, that might be a problem, I'm not sure.
  3. I'm not sure what I did wrong then. Let my write down the steps I went through. I downloaded the 1.7.10 latest src from here: http://files.minecraftforge.net/ After that, I extracted the downloaded package, went into the extracted folder, and opened a command prompt there. Then, I wrote in "gradlew setupDecompWorkspace --refresh-dependencies", and after it completed, I typed in "gradlew eclipse". After that, I opened eclipse, pointed the workspace to the eclipse folder in the extracted forge folder, and then I got that error. Am I doing something wrong?
  4. I installed forge following these instructions: http://www.minecraftforge.net/wiki/Installation/Source However, when I open eclipse, and point the workspace folder to "forge-1.7.10-10.13.2.1277-src\eclipse", I only see this: The \eclipse folder only contains a .metadata folder, which then contains these files: After trying to do a troubleshoot myself, I found out that the whole forge folder does not contain any of the decompiled minecraft files. After searching a bit, I found them in a tmp folder which suggests to me that those files were only meant to be tempor
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.