Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

russjr08

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About russjr08

  • Rank
    Tree Puncher

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  • Personal Text
    I am new!
  1. Yes, I was trying to run setupDecompWorkspace. However, setupDevWorkspace seems to work, and while having Minecraft sources is nice, it's better than nothing at all I suppose. Edit: Only one problem with that plan.. IntelliJ doesn't know how to run Minecraft anymore since the classes don't exist...
  2. Getting a strange error message with the new Gradle setup for Forge. Anyone have any clues as to what's wrong? http://pastebin.com/QJnvujYH
  3. You don't even have to run Minecraft for the first time!
  4. Depending on your OS: Windows: HexChat mIRC Linux / Unix: Xchat OS X / iOS: Colloquy Android: AndroIRC
  5. Well thats what you'd think, I tried that first thing and nothing happened. I removed all of the imports then did it imported the same things, but they were wrong. Its really weird..
  6. Today, I opened Eclipse to continue working on my mod, and after changing one line of code, Eclipse started saying I had import errors, and I haven't even touched the imports... I'm using the latest version of Forge, and I believe that these imports should be fine.. (They can be found in their respective minecraft packages) import net.minecraft.entity.player.EntityPlayer; import net.minecraft.item.EnumRarity; import net.minecraft.item.EnumToolMaterial; import net.minecraft.item.ItemStack; import net.minecraft.item.ItemSword; import net.minecraft.world.World; import cpw.mods.fml.relaunch
  7. I'm trying to add some mod drops... but apparently the living death event fires twice? I get the feeling this is because of the server/client sides.... Anyone have any ideas?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.