Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Lighting bug with TileEntity?


Mecblader
 Share

Recommended Posts

I have a custom rendered tile entity and I have a lighting bug. The tile entity flickers from light to dark as a walk around it. I have tried to make the tile entity not opaque and I have tried to disable lighting after the push matix and enable it after the pop matix, in the rendering code, but the bug still refuses to be debugged! Does anyone have any suggestions?

Don't be afraid to ask question when modding, there are no stupid question! Unless you don't know java then all your questions are stupid!

Link to comment
Share on other sites

I have overridden the method, but won't setting the light opacity to 0, let light pass through it and act like glass, except it is not transparent?

Don't be afraid to ask question when modding, there are no stupid question! Unless you don't know java then all your questions are stupid!

Link to comment
Share on other sites

Hi

 

Rendering lighting is made up of several components and I suspect you haven't disabled them all.

 

Perhaps try

    GL11.glPushAttrib(GL11.GL_ENABLE_BIT);

  disableStandardItemLighting();

    GL11.glColor4f(1.0, 1.0, 1.0, 1.0);

 

  { do your render here}

 

    GL11.glPopAttrib();

 

That worked for me...

 

-TGG

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.