Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Placing blocks with world.setBlockWithNotify issue


Recommended Posts

So I'm having an issue with the textures. Basically when a block is placed invisible blocks get placed around a model that i have rendered. when ever these invisible blocks get generated when you place the block the textures of the block the invisible block is placed on goes transparent and idk how to fix this.

 

Any Help is appreciated!

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Thats not a invisible block.. thats your block, and it's selection box.

The reason the floor goes transparent is because your block is marked as solid/opqaue so mc doesnt know to render the block below it.

I do Forge for free, however the servers to run it arn't free, so anything is appreciated.
Patreon: http://www.patreon.com/lexmanos
Paypal: http://paypal.me/LexManos

BitCoin: 1Q8rWvUNMM2T1ZfDaFeeYQyVXtYoeT6tTn

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.