Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[1.8] Item textures not working outside of eclipse


laci200270
 Share

Recommended Posts

The problem is:in eclipse all item' texture is good but when I export it  the jar file conatins but I get this: [09:26:23] [Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location modularsuits:modularHelmet#inventory not found

[09:26:23] [Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location modularsuits:modularChestplate#inventory not found

[09:26:23] [Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location modularsuits:modularLeggings#inventory not found

[09:26:23] [Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location modularsuits:modularBoots#inventory not found

Sorry for my English

Link to comment
Share on other sites

I am still having problems, here is what my item looks like in game, it is not a block it is an item like a stick

Here is my code:

texture manager http://pastebin.com/aDxGVt5t

main registry http://pastebin.com/JsaWNs4C

HarryPotterWand.json file in C:\Users\Kyle\Desktop\Minecraft Modding\src\main\java\kwrod13\harrypottercraft\models\items http://pastebin.com/QXtfpVJv

ref strings: http://pastebin.com/H9N83HXd

Link to comment
Share on other sites

I am still having problems, here is what my item looks like in game, it is not a block it is an item like a stick

Here is my code:

texture manager http://pastebin.com/aDxGVt5t

main registry http://pastebin.com/JsaWNs4C

HarryPotterWand.json file in C:\Users\Kyle\Desktop\Minecraft Modding\src\main\java\kwrod13\harrypottercraft\models\items http://pastebin.com/QXtfpVJv

ref strings: http://pastebin.com/H9N83HXd

Resources go in
src/main/resources

, not in

src/main/java

.

Don't PM me with questions. They will be ignored! Make a thread on the appropriate board for support.

 

1.12 -> 1.13 primer by williewillus.

 

1.7.10 and older versions of Minecraft are no longer supported due to it's age! Update to the latest version for support.

 

http://www.howoldisminecraft1710.today/

Link to comment
Share on other sites

Resources go in

src/main/resources

, not in

src/main/java

.

 

Yea, I know they do, I have my resources in there (lang models and textures). Only thing that is not in there is the HarryPotterWand.json which is in the path I had previously said (I tried it in both the src/main/resources/models and src/main/java folder and neither of them show the texture) my texture is 128x128, if that is the problem is there any way I can set it to accept images of that size

Link to comment
Share on other sites

[01:27:12] [Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location harrypottercraft:item.harryPotterWand#inventory not found

[01:27:17] [Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location harrypottercraft:item.harryPotterWand#inventory not found

 

this shows up in my console when I run the game

Link to comment
Share on other sites

[01:27:12] [Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location harrypottercraft:item.harryPotterWand#inventory not found

[01:27:17] [Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location harrypottercraft:item.harryPotterWand#inventory not found

 

this shows up in my console when I run the game

Is your file called harryPotterWand.json with a little h?  Because that is what your code is looking for...

 

You might find this link helpful

http://greyminecraftcoder.blogspot.com.au/2015/03/troubleshooting-block-and-item-rendering.html

 

-TGG

 

Link to comment
Share on other sites

Yup, when I made the post it was not but I renamed my .json and my picture to harryPotterWand because I figured that was the case and I figured it would be easier to find the problem if everything was consistent.... however that didn't change the fact the texture is still a purple and black block. I did read your mod post a few times looking for the answer and I couldn't find it, I also looked through your files and your MBE block 10 or 11, whichever one you set the texture up in.

 

In my code I made it so where ever it says HarryPotterWand it is now harryPotterWand, I will re-upload the code if needed but I don't think the problem is with those lines of code

Link to comment
Share on other sites

For some reason harryPotterWand.getUnlocalizedName() in the code GameRegistry.registerItem(harryPotterWand, harryPotterWand.getUnlocalizedName()); was not actually working correctly. I changed the line harryPotterWand.getUnlocalizedName() to "harryPotterWand" and it worked

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.