Jump to content

[1.13.2]Json Load error


JavaMan7

Recommended Posts

this is the error im getting 

Unable to resolve texture due to upward reference: #all in minecraft:block/cube_all

{
    "parent": "block/cube_all",
    "textures": {
        "": "subterranean_creatures_mod:blocks/simie_cobblestone"
    }
}

so whats the new way of doing this in 1.13.2

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, JavaMan7 said:

"textures": { "": "subterranean_creatures_mod:blocks/simie_cobblestone" } }

 

5 minutes ago, JavaMan7 said:

texture

 

6 minutes ago, JavaMan7 said:

reference

 

6 minutes ago, JavaMan7 said:

#all

Seems pretty obvious to me. You have your texture named “” in your model, but the model parent (block_all) requires a texture named “all”

About Me

Spoiler

My Discord - Cadiboo#8887

My WebsiteCadiboo.github.io

My ModsCadiboo.github.io/projects

My TutorialsCadiboo.github.io/tutorials

Versions below 1.14.4 are no longer supported on this forum. Use the latest version to receive support.

When asking support remember to include all relevant log files (logs are found in .minecraft/logs/), code if applicable and screenshots if possible.

Only download mods from trusted sites like CurseForge (minecraft.curseforge.com). A list of bad sites can be found here, with more information available at stopmodreposts.org

Edit your own signature at www.minecraftforge.net/forum/settings/signature/ (Make sure to check its compatibility with the Dark Theme)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • Here's a simple example to solve this particular issue: public class ModArmorMaterials { public static final DeferredRegister<ArmorMaterial> ARMORS = DeferredRegister.create(Registries.ARMOR_MATERIAL, MyModName.MOD_ID); public static final RegistryObject<ArmorMaterial> COPPER = registerArmor("copper", Util.make(new EnumMap<>(ArmorItem.Type.class), enumMap -> { enumMap.put(ArmorItem.Type.BOOTS, 1); enumMap.put(ArmorItem.Type.LEGGINGS, 4); enumMap.put(ArmorItem.Type.CHESTPLATE, 5); enumMap.put(ArmorItem.Type.HELMET, 2); enumMap.put(ArmorItem.Type.BODY, 4); }), 12, SoundEvents.ARMOR_EQUIP_IRON, 0.0F, 0.0F, () -> Ingredient.of(Items.COPPER_INGOT)); private static RegistryObject<ArmorMaterial> registerArmor(String pGroup, EnumMap<ArmorItem.Type, Integer> pEnumMap, int pEnchantmentValue, Holder<SoundEvent> pEquipSound, float pToughness, float pKnockbackResistance, Supplier<Ingredient> pRepairIngredient) { List<ArmorMaterial.Layer> pLayerList = List.of(new ArmorMaterial.Layer(new ResourceLocation(pGroup))); return registerArmor(pGroup, pEnumMap, pEnchantmentValue, pEquipSound, pToughness, pKnockbackResistance, pRepairIngredient, pLayerList); } private static RegistryObject<ArmorMaterial> registerArmor( String pGroup, EnumMap<ArmorItem.Type, Integer> pEnumMap, int pEnchantmentValue, Holder<SoundEvent> pEquipSound, float pToughness, float pKnockbackResistance, Supplier<Ingredient> pRepairIngredient, List<ArmorMaterial.Layer> pLayerList) { return ARMORS.register(pGroup, () -> new ArmorMaterial(pEnumMap, pEnchantmentValue, pEquipSound, pRepairIngredient, pLayerList, pToughness, pKnockbackResistance)); } public static void register(IEventBus eventBus) { ARMORS.register(eventBus); } } Essentially, the TierSortingRegistry has been removed and so you now need to set up your own DeferredRegister. Please see the minecraftforge GitHub for more information; I found this solution through their issues (https://github.com/MinecraftForge/MinecraftForge/issues/9961)
    • How did I even leave that in there? I’ll try it in a bit, that very well could be it.
    • Greetings, I met a problem with my Forge server (47.2.0-1.20.1) that I can't join with the following line. (singleplayer world working fine) [net.minecraft.server.network.ServerGamePacketListenerImpl/]: Sharyna lost connection: Internal Exception: io.netty.handler.codec.EncoderException: java.lang.NullPointerException: Cannot invoke "net.minecraft.resources.ResourceLocation.toString()" because "p_130086_" is null   At first it was errored with packet size error, but I fixed that with the Connectivity mod, however, after that this popped up and can't find the source of it. Since the logs are big, I couldn't upload on paste.gg or other site ... so here it is (if the files are deleted, please notice me and I'll upload again. Debug and Latest log
    • Дерево тис
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.