Jump to content

[1.12.2] Problem rendering block's item model


X_Khan_X

Recommended Posts

Hello, I've created a custom block with connected textures and everything works perfectly except the item in the inventory. I've tried using

{
   "parent": "testmod:block/reinforced_glass_c0"
}

 

and the parent is:

{
    "parent": "block/cube_all",
    "textures": {
        "all": "testmod:blocks/reinforced_glass/reinforced_glass0C"
    }
}

I render my blocks with it (and yeah is the vanilla method)

 

trying to remove the item/reinforced_glass.json minecraft gives an error because the file doesn't exist. How can I fix it? The placed block works perfectly

Link to comment
Share on other sites

You need to tell Minecraft that your model exists in the ModelRegistryEvent, like so:

https://github.com/Draco18s/ReasonableRealism/blob/1.12.1/src/main/java/com/draco18s/hardlib/client/ClientEasyRegistry.java#L198

Apparently I'm a complete and utter jerk and come to this forum just like to make fun of people, be confrontational, and make your personal life miserable.  If you think this is the case, JUST REPORT ME.  Otherwise you're just going to get reported when you reply to my posts and point it out, because odds are, I was trying to be nice.

 

Exception: If you do not understand Java, I WILL NOT HELP YOU and your thread will get locked.

 

DO NOT PM ME WITH PROBLEMS. No help will be given.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Draco18s said:

You need to tell Minecraft that your model exists in the ModelRegistryEvent, like so:

https://github.com/Draco18s/ReasonableRealism/blob/1.12.1/src/main/java/com/draco18s/hardlib/client/ClientEasyRegistry.java#L198

The class is a copy of another of my blocks, and when is in my inventory I can see "testmod:reinforced_glass#inventory"

I've registered it correctly and every other block's item model works except this one

 

Edit: I'm an idiot, I forgot it.. Thanks!

Edited by X_Khan_X
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, X_Khan_X said:

Edit: I'm an idiot, I forgot it.. Thanks!

And now you know why I use my EasyRegistry class ;)

The only time I have that kind of problem is when there's a new type of thing I need to register. 

Apparently I'm a complete and utter jerk and come to this forum just like to make fun of people, be confrontational, and make your personal life miserable.  If you think this is the case, JUST REPORT ME.  Otherwise you're just going to get reported when you reply to my posts and point it out, because odds are, I was trying to be nice.

 

Exception: If you do not understand Java, I WILL NOT HELP YOU and your thread will get locked.

 

DO NOT PM ME WITH PROBLEMS. No help will be given.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.