Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

TheMajorN

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TheMajorN

  • Rank
    Tree Puncher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Heya, So I created a crop and have everything in order with it, however I'm trying to change it from the square shape that it uses, as all crops use, to the X shape that flowers use. How would I go about doing that? Any point in the right direction would be appreciated
  2. OH! I didn't even realize I had a line of code in there that made it required to be powered by redstone. I just got rid of that and everything is working mostly fine! I also switched the progress bar from the foreground to background changed the x and y on it, and its in the right place and shows up. The only problem is now that the progress bar cuts off at about 1/4 the way through, but I should be able to find and fix that. I'll also take a look at the getRecipe method for simplificaiton. Thank you so much for the help dude.
  3. Hey so sorry to bother again, but I registered it and everything and the recipe still isn't working for some reason. I was reading through the console and the only thing that looked like was wrong with the recipe is that it wasn't categorized, but I don't think that would completely negate the recipe. I updated the github to the most recent changes just in case I missed something else. Sorry for the trouble.
  4. Ohhh my god I totally missed that. Thanks for your help as always diesie.
  5. It basically means that 1 thing needs to go between those parentheses. If you ctrl+click DinoWorldBiomeProvider it will take you to that method and will show you what type of argument it requires and will give you an idea of what to put in there. Also yeah, you might wanna take a deeper look into java if you didn't know that, 'cause that's like 101 stuff.
  6. Heya, so I'm making a cutting board for turning meat into sliced meat and all that. I have everything set up: The container, tile entity, gui, etc. Everything is working fine, except for the fact that when I put beef into the first slot, nothing happens and nothing outputs. I double and triple checked all the code and everything seems to be in line and I'm sure this is just a stupid error, but I'm not sure what to do about it. Here's my the relevant files in my github (Containers, tile entities, serializers, recipes, etc) : https://github.com/TheMajorN/sculleryProject/tree/
  7. Oh my god thank you so much. I changed super to this and it worked just fine.
  8. Heya, I just made a GUI and am attempting to test it in game, but whenever I tap the block with said GUI, I get this error and my game crashes: [17:19:15] [Server thread/FATAL] [minecraft/ThreadTaskExecutor]: Error executing task on Server java.lang.NullPointerException: null at net.minecraftforge.items.SlotItemHandler.getStack(SlotItemHandler.java:54) ~[forge:?] {re:classloading} at net.minecraft.inventory.container.Container.getInventory(Container.java:121) ~[forge:?] {re:classloading} at net.minecraft.inventory.container.Container.addListener(Container.java:1
  9. Heya, So I'm working on a mod at the moment and prior to adding a certain element of the mod, I was able to run it just fine. Now that I wrote up the classes and try to start Minecraft, I'm greeted with this error (The text below was ran in Debug mode): Connected to the target VM, address: '127.0.0.1:58424', transport: 'socket' Error: A JNI error has occurred, please check your installation and try again Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: com/mojang/authlib/exceptions/AuthenticationException at java.lang.Class.getDeclaredMethods0(Native M
  10. Sorry for the late reply; thank you very much for the help. Also yeah I'm still trying to break the bad habit that I developed when I started java coding with the naming conventions lol. Workin on it though!
  11. Heya, So I'm having trouble registering my tile entity on my 1.16.4 version. The previous tutorials I looked up have the tile entities registered in 1.15 and I believe it's registered differently now. My current registry for my Tile Entity looks like this: public static final RegistryObject<TileEntityType<cuttingBoardTileEntity>> CUTTINGBOARD_TILE = TILE_ENTITIES.register("cuttingboard", () -> TileEntityType.Builder.create(cuttingBoardTileEntity::new, registryHandler.CUTTINGBOARD)); but I'm getting an error at "new" where it says th
  12. Do I do this in the block class?
  13. Hello, I set up a GUI without a Container because it's going to be completely client side. Is there a way I can open it without the Container or do I have to set one up?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.