Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Haubna

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Haubna

  • Rank
    Tree Puncher
  1. I resolved the issue. Bad Access Transformers on my side. Thread can be closed
  2. I changed it to JDK 8 now. Here is the new gradle log. Same error sadly Working Directory: D:\Freizeit\development\Minecraft\forge_real_physics Gradle user home: C:\Users\Benjamin\.gradle Gradle Distribution: Gradle wrapper from target build Gradle Version: 4.10.3 Java Home: D:\Java\jdk_8 JVM Arguments: None Program Arguments: None Build Scans Enabled: false Offline Mode Enabled: false Gradle Tasks: eclipse > Configure project : Java: 1.8.0_261 JVM: 25.261-b12(Oracle Corporation) Arch: amd64 New Dep: net.minecraftforge:forge:1.16.4-35.1.4_mapped_snapshot_20201028-1.16.3_at_ac6
  3. I have been using JDK 12 for a while now (without knowing it apparently because the projects are set up with JDK 8 ). Everything worked for a long time until a couple hours ago. Yes I use Mixins.
  4. I deleted the forge_gradle cache and now I am getting past this first error. Still some new errors coming up: Working Directory: D:\Freizeit\YouTube\DieBuddiesZocken\minecraft_challenge_server\eclipse_workspace\forge_physics Gradle user home: C:\Users\Benjamin\.gradle Gradle Distribution: Gradle wrapper from target build Gradle Version: 4.10.3 Java Home: D:\Java\jdk-12.0.2 JVM Arguments: None Program Arguments: None Build Scans Enabled: false Offline Mode Enabled: false Gradle Tasks: eclipse > Configure project : Java: 12.0.2 JVM: 12.0.2+10(Oracle Corporation) Arch: amd64 New D
  5. Can't create new projects and constantly get errors like this: New Dep: net.minecraftforge:forge:1.16.4-35.1.4_mapped_snapshot_20201028-1.16.3_at_ac6b6813497dfd6d70227861b52f528ae72f98cc Error getting artifact: net.minecraft:client:1.16.4:null@jar from MinecraftRepo
  6. Oh ok. Thanks for the fast response. Much appreciated
  7. My problem is when building the final jar and trying it on my regular Minecraft version, it never loads the dependencies. In my IDE (Eclipse) everything works perfectly. I included my build.gradle and the META-INF folder. Hopefully somebody can point me in the right direction buildscript { repositories { maven { url = 'https://files.minecraftforge.net/maven' } maven { url='https://dist.creeper.host/Sponge/maven' } jcenter() mavenCentral() } dependencies { classpath group: 'net.minecraftforge.gradle', name: 'ForgeGradle', version:
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.