Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Should I need to install Java 16.x for future Minecraft mods


Recommended Posts

7 hours ago, lmg1152 said:

From today (2021.05.13), with 21w19a, Mojang ships Java 16.x not a Java 1.8_x.

This is wrong, they still ship J8 for <1.17 So for any of the versions that arnt the latest snapshot use J8.

I do Forge for free, however the servers to run it arn't free, so anything is appreciated.
Patreon: http://www.patreon.com/lexmanos
Paypal: http://paypal.me/LexManos

BitCoin: 1Q8rWvUNMM2T1ZfDaFeeYQyVXtYoeT6tTn

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share



  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • So as the title says it seems im the only one with this issue, it was working fine yesturday. basically the server just keeps saying Pinging.... and doesn't load, i added a vanilla server to see if all servers would behave the same but no, my modded server was the only one. i asked some of my friends to try connecting and no problem so it seems on my end. I tried connecting even when it says pinging and it just stuck on Encrypting and then timed out Client log https://gist.github.com/thekingtoonboy/1c53875b856e0563b9313a8cc060a4a0.js latest Server log [19Sep2021 06:06:35.440] [Netty Epoll Server IO #2/INFO] [codechicken.lib.config.ConfigSyncManager/]: Skipping config sync, No mods have registered a syncable config. [19Sep2021 06:06:35.529] [Netty Epoll Server IO #2/WARN] [com.connectivity.Connectivity/]: Login payload for Registry minecraft:item is using 111.6286% of max allowed size and will cause errors during login if connectivity is not present on client side. [19Sep2021 06:06:35.543] [Netty Epoll Server IO #2/WARN] [com.connectivity.Connectivity/]: Login payload for Registry minecraft:block is using 87.6082% of max allowed size [19Sep2021 06:06:37.491] [User Authenticator #1/INFO] [net.minecraft.network.login.ServerLoginNetHandler/]: UUID of player KiingSultan is e69dbe58-dd8d-4d26-9317-a643a0ffde12 [19Sep2021 06:08:37.721] [Server thread/INFO] [net.minecraft.network.login.ServerLoginNetHandler/]: com.mojang.authlib.GameProfile@1b416c43[id=e69dbe58-dd8d-4d26-9317-a643a0ffde12,name=KiingSultan,properties={textures=[com.mojang.authlib.properties.Property@38939441]},legacy=false] (/5.193.109.22:50035) lost connection: Timed out [19Sep2021 06:13:10.808] [Netty Epoll Server IO #0/INFO] [codechicken.lib.config.ConfigSyncManager/]: Skipping config sync, No mods have registered a syncable config. [19Sep2021 06:13:10.867] [Netty Epoll Server IO #0/WARN] [com.connectivity.Connectivity/]: Login payload for Registry minecraft:item is using 111.6286% of max allowed size and will cause errors during login if connectivity is not present on client side. [19Sep2021 06:13:10.880] [Netty Epoll Server IO #0/WARN] [com.connectivity.Connectivity/]: Login payload for Registry minecraft:block is using 87.6082% of max allowed size [19Sep2021 06:13:18.792] [User Authenticator #2/INFO] [net.minecraft.network.login.ServerLoginNetHandler/]: UUID of player KiingSultan is e69dbe58-dd8d-4d26-9317-a643a0ffde12 [19Sep2021 06:15:19.013] [Server thread/INFO] [net.minecraft.network.login.ServerLoginNetHandler/]: com.mojang.authlib.GameProfile@28a892fa[id=e69dbe58-dd8d-4d26-9317-a643a0ffde12,name=KiingSultan,properties={textures=[com.mojang.authlib.properties.Property@53a47b26]},legacy=false] (/5.193.109.22:50239) lost connection: Timed out  
    • Sorry for the very late response, but mixed with what you said + looking at the twilight forest source code I was able to get it working
    • Hello Everyone! I just started learning how to code forge mods and this is my first post. I have been coding spigot plugins for 2 years so I'm not totally clueless. I just want to know how to get all the items from a Inventory/GUI. I have no clue how. I tried something like this. but it got me nowhere @SubscribeEvent public void onOpenInventory(GuiOpenEvent e) { e.getGui().itemsplsssss }  
    • I think that is the problem. I changed to using ResourceKeys instead and haven't seen the log since. 
    • That's how, thanks a lot! (≧ ▽ ≦)
  • Topics

  • Who's Online (See full list)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.