Jump to content

Poi Trouble


Tucky143

Recommended Posts

You don't show the error, or minecraft version or any other useful information.

"It keeps on crashing and I can't get it to load" is useless.

 

The github project you posted is incomplete. It has no build.gradle, etc. so we can't build it ourselves to find out the problem you have.

 

GUESSING:

I can see a number of obvious problems with your code:

 

1) https://github.com/Tucky143/Buzz/blob/a03ffc801f439a095e9c272dff6510970543f0e2/src/main/java/com/example/examplemod/villager/ModVillagers.java#L29

Here you are doing instance equality tests for a Holder<PoiType> with a PoiType. This will never be true.

 

2) https://github.com/Tucky143/Buzz/blob/a03ffc801f439a095e9c272dff6510970543f0e2/src/main/java/com/example/examplemod/villager/ModVillagers.java#L36

That reflection code does nothing. Look at the method you are calling.

Although I suspect you can't find it. The signature of the method you are using is for 1.18.x while the above methods you are using in (1) above are the signatures of methods in 1.19.x

 

 

Boilerplate:

If you don't post your logs/debug.log we can't help you. For curseforge you need to enable the forge debug.log in its minecraft settings. You should also post your crash report if you have one.

If there is no error in the log file and you don't have a crash report then post the launcher_log.txt from the minecraft folder. Again for curseforge this will be in your curseforge/minecraft/Install

Large files should be posted to a file sharing site like https://gist.github.com  You should also read the support forum sticky post.

Link to comment
Share on other sites

I am not seeing your reported crash with that repo. Maybe because that code is more than 3 weeks old and so is not the code you are actually using?

 

I am seeing you not registering any attributes for an entity:

Quote

[01Oct2022 03:15:28.346] [modloading-worker-0/ERROR] [net.minecraft.Util/]: Entity examplemod:digger_entity has no attributes

because you are not using EntityAttributeCreationEvent 

 

So I still can't answer your question.

You need to post a version of that repo that reproduces the problem and/or post the debug.log with the error.

 

 

Boilerplate:

If you don't post your logs/debug.log we can't help you. For curseforge you need to enable the forge debug.log in its minecraft settings. You should also post your crash report if you have one.

If there is no error in the log file and you don't have a crash report then post the launcher_log.txt from the minecraft folder. Again for curseforge this will be in your curseforge/minecraft/Install

Large files should be posted to a file sharing site like https://gist.github.com  You should also read the support forum sticky post.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • I would like to setup a test that makes sure an animation completes, however this animation can be a couple of seconds long. Are there any examples of using a GameTestSequence created from GameTestHelper#startSequence to wait until a certain function in the code is reached or finished?
    • Minecraft java and forge seem to have it out for me, any ideas? I have had issues with exit code 1 while loading forge -fabric was having the same issues, but I seemed to fix it in these repairs? (tried different versions upwards from 1.19 to 1.20.2 for forge, nothing worked and I'm confident older versions wouldn't either) -The launcher itself loads fine, it will load the game within the launcher, and then crash the moment it tries to load outside of the launcher. I have tried the default launcher, legacy launcher, and the curse forge launcher, none have worked! (all have had the same problem) I think this started when I took a break and upgraded to windows 11 and wonder if that changed anything? I have tried the following: uninstalled & reinstalled java, (I have having issues where I download jdk 17 but only 8 would show up (would not show up anywhere but the control panel, not even the official uninstaller, I *think* I got that fixed) tried jarfix uninstalled & reinstalled minecraft tried alternate launchers -forge & legacy, & repaired them too. tried without mods updated game drivers uninstalled and reinstalled forge -including completely wiping it from my system changed java excutable path followed everything in the error code 1 post completely reset my pc I tried to change the launch path but couldn't seem to get it to work -the default launcher wont let me even see properties as an option, i have yet to try with the other two (i did try on legacy but it was being weird) I want to include my debug log; but its over the max size? sorry my brains gone numb from trying to fix this for the past 2 days
    • I personally create registries using DataPackRegistryEvent.NewRegistry. It's pretty powerful as long as you know how to make codecs. In some class, make a registry key like so: public static final ResourceKey<Registry<MyDataType>> MY_REGISTRY = ResourceKey.createRegistryKey(new ResourceLocation(MyMod.MOD_ID, "registry_name")); This will make a registry that holds objects of type "MyDataType". JSON files stored in data/<datapack_namespace>/modid/registryname/ will be parsed and put into this registry. Note that the directory structure has a folder named after your mod inside your datapack directory, so the actual path would look like: data/my_mod/my_mod/registry_name (or if another mod uses your registry: data/their_mod/my_mod/registry_name. To register this registry, subscribe to the DataPackRegistryEvent.NewRegistry event on the MOD event bus and call event.dataPackRegistry() for every registry you have. An example of what I'm doing for my mod (this is in the constructor for the main mod file): IEventBus bus = FMLJavaModLoadingContext.get().getModEventBus(); bus.addListener((DataPackRegistryEvent.NewRegistry event) -> { event.dataPackRegistry(ModRegistries.INSULATOR_DATA, InsulatorData.CODEC); }); CODEC is a public static field inside the class for the custom data type I am registering. It holds a Codec<InsulatorData> that tells Minecraft how to serialize/deserialize the data. Most of my data so far can be represented by records, so I use RecordCodecBuilder.create() to do this: public static final Codec<InsulatorData> CODEC = RecordCodecBuilder.create(instance -> instance.group( // Yadda yadda ).apply(instance, InsulatorData::new)); What exactly to put here depends on what you're trying to do, so that's up to you. But basically you're just defining a list of codecs that correspond to the parameters of the record (data type). Most primitive data types have records in the Codec class (ex. Codec.INT) that you can use, and other classes like ResourceLocation have their own codecs as a static field (ex. ResourceLocation.CODEC). Hopefully this is what you're looking for, and that this helps.
    • Good days  I finnaly manage to fix and get a working gui from BlockItem and from BlockEntity the next issues i have to fix is this the block Entity model for some reason is moved to the south west  this briefcase model must be centered but is moved to a side, i have nothing weird in the code but this is happening // ########## ########## ########## ########## @Override public RenderShape getRenderShape(BlockState blkstate) {     return RenderShape.MODEL; } the block model is out of place However The hitBox of the block is right in place   ########################################################################################################### This next issue  Mi gui also adds the 5 slots from the player equipment the thing is theres no filter to determine whats can be put in an armor slot and what not      i have this method that draws the slots for the armor, the part i dont get i slike wheres the code that responds when you set an item in a item slot to do checks and allow the item to be set or not  //########## ########## ########## //Draw Player Armor private void addPlayerArmorSlots(Inventory playerInventory) { // 36 this.addSlot(new Slot(playerInventory, 39, 8, 8)); this.addSlot(new Slot(playerInventory, 38, 8, 26)); this.addSlot(new Slot(playerInventory, 37, 8, 44)); this.addSlot(new Slot(playerInventory, 36, 8, 62)); this.addSlot(new Slot(playerInventory, 40, 26, 53)); }   theres must be a method that triggers when you set a itemstack inside an slot and allows to do a check if its a valid item for that slot                                             
    • No like how do I use my new PreperableReloadListener, I know how to set it up now and register it, I just need to know how to use it in other classes.
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.