Jump to content

HELP! Forge mod loader detected missing registry entries.


DominoFuture

Recommended Posts

I have this error when I try to join my world. Forge mod loader detected missing registry entries. There missing 22 object all form the contenttweeker mod. I try to create new profile and put the saves but same error. I try to uninstall and then reintall content tweeker same version but same error. I try to uninstall amd reinstal craft tweeker same version and doesn’t work. I can fix this problem? Thanks 

Link to comment
Share on other sites

Post the logs/debug.log

but you probably want to contact the content tweaker mod author.

Boilerplate:

If you don't post your logs/debug.log we can't help you. For curseforge you need to enable the forge debug.log in its minecraft settings. You should also post your crash report if you have one.

If there is no error in the log file and you don't have a crash report then post the launcher_log.txt from the minecraft folder. Again for curseforge this will be in your curseforge/minecraft/Install

Large files should be posted to a file sharing site like https://gist.github.com  You should also read the support forum sticky post.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.