Jump to content

[1.7.2] setupDecompWorkspace Error


NiZZo

Recommended Posts

Hey,

i have a problem with setting up my "DecompWorkspace" with the forge-1.7.2-src. I launch the 'gradlew.bat' with the command 'gradlew setupDecompWorkspace' and I get this error: http://pastebin.com/uNdiRJep . Actually it doesn't matter what command I use...there is always this Error... i've tried reinstalling JRE for 64 and 32 bit (i've 64-Bit Win7) and JDK for 64-bit but nothing helps. I also tried redownloading the src and different versions.

I hope someone can help (sry for my bad english...i'm german)

Link to comment
Share on other sites

Not entirely sure. I would suggest;

A) Using "gradlew setupDevWorkspace --refresh-dependencies"; this will use less memory because Decomp decompiles the source of MC, which you really shouldn't need to do

B) Increase the ram utilized by gradle be way of jam args in a gradle.properties file (I think thats what you call it). I found that I had to do this, otherwise it wouldn't setup the workspace completely.

Link to comment
Share on other sites

Thanks, A doesn't work but I added "-Xmx5G" to the DEFAULT_JVM_OPTS in the "gradlew" and changed the distributionUrl in gradle/wrapper from ".../gradle-1.10-bin.zip" to ".../gradle-1.11-bin.zip". Also i added the environment variable (i dont know if this is the correct word...it's translatet directly from the german word ^^) "_JAVA_OPTIONS" with the value "-Xincgc -Xms2048m -Xmx4096m". I don't actally know what i've done but the BUILD was SUCCESSFUL.

Thanks i love you :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • Another Minecraft Launcher https://multimc.org/#Download or https://atlauncher.com/downloads
    • Remove these mods and combine OptiFine HD U I6 with Forge 47.2.18 Start with Optifine - without any other mods - if this works, add the mods one by one or in groups until you find the mod, conflicting with Optifine
    • Ok yeah I think this might be where the problem starts. For starters, I think you can get rid of your RecipeType impl and make it a static constant instead. I'm not 100% sure this will fix it but it's posssible. RuneInscribingRecipe public class RuneInscribingRecipe implements Recipe<SimpleContainer> { public static final RecipeType<RuneInscribingRecipe> RECIPE_TYPE = new RecipeType<>(){}; // .... @Override public RecipeType<?> getType() { return RECIPE_TYPE; } // .... } RuneInscriberMenu private Optional<RecipeHolder<RuneInscribingRecipe>> getCurrentRecipe() { SimpleContainer inventory = new SimpleContainer(2); inventory.setItem(BASE_INPUT_SLOT, this.inventory.getStackInSlot(BASE_INPUT_SLOT)); inventory.setItem(TEMPLATE_INPUT_SLOT, this.inventory.getStackInSlot(TEMPLATE_INPUT_SLOT)); List<RecipeHolder<RuneInscribingRecipe>> list = this.blockEntity.getLevel().getRecipeManager().getRecipesFor(RuneInscribingRecipe.RECIPE_TYPE, inventory, this.blockEntity.getLevel()); if (list.isEmpty()) { return Optional.empty(); } return Optional.of(list.get(0)); }   Also, this here is a little suspicious where you're getting the `this.inventory.getStackInSlot` calls. I'd try and make sure those are what you expect they are with either a Debug line in IDE or print statement SimpleContainer inventory = new SimpleContainer(2); inventory.setItem(BASE_INPUT_SLOT, this.inventory.getStackInSlot(BASE_INPUT_SLOT)); System.out.printf("CHECKING BASE INPUT OF RECIPE: %s\n", this.inventory.getStackInSlot(BASE_INPUT_SLOT)); inventory.setItem(TEMPLATE_INPUT_SLOT, this.inventory.getStackInSlot(TEMPLATE_INPUT_SLOT)); System.out.printf("CHECKING TEMPLATE INPUT OF RECIPE: %s\n", this.inventory.getStackInSlot(TEMPLATE_INPUT_SLOT)); ^ See what the result of those print statements are, make sure they're right
    • Upon testing again after adding them, the game still doesn't crash however the resource packs are still unfortunately broken.
    • Hi! Can someone please point me to the correct FAQ or place? I'm not able do DuckDuckGo myself out of this one. As you can hopefully see, chunks are not rendered. I run a forge server, fresh install on a linux VM. Curseforge on the Win11 client with Embeddium, Oculus and Unbound shader. No mods. Forge 47.2.23 on server & client.  No errors, no crashes, no apparent CPU or RAM issues with the VM. This screenshot was captured while creative, but the same happens when flying in survival. Waiting (floating) for a few minutes sooner or (often) later, lets the missing chunks appear. Usually takes 5-10 minutes.  When on a local game, the chunks appear slowly, but they do appear without pause.   This must be something simple, obvious, but I can't find the correct "search words" to find my way out. "Chunks not loading / rendering" didn't help. Browsing several forums neither. 
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.