Jump to content

"Files" Branches Not Working


NerdByFate

Recommended Posts

So, as it seems, the three branches ("New", "Prerelease", and "Mc172") in the "Files" (http://www.minecraftforge.net/forum/index.php?action=files) tab aren't working. They give me 404 errors when clicked. Is this happening to everyone or just me? I don't use the branches, so this isn't really a problem for me. I just thought you should know.

 

w4lk929yn33j5evfg.jpg

"All that is gold does not glitter,

    Not all those who wander are lost;

    The old that is strong does not wither,

    Deep roots are not reached by the frost.

 

    From the ashes a fire shall be woken,

    A light from the shadows shall spring;

    Renewed shall be blade that was broken,

    The crownless again shall be king." - J.R.R Tolkien

Link to comment
Share on other sites

If this is still an issue let me know, it shouldn't be.

 

Ah! It seems that it is working now.  ::)

"All that is gold does not glitter,

    Not all those who wander are lost;

    The old that is strong does not wither,

    Deep roots are not reached by the frost.

 

    From the ashes a fire shall be woken,

    A light from the shadows shall spring;

    Renewed shall be blade that was broken,

    The crownless again shall be king." - J.R.R Tolkien

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

Announcements



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • I had a similar issue to what you do above. Given this is an old post, you've probably sorted this now In my case, I had Java (JDK) 22 installed. After uninstalling that and installing 17.0.11 (having both installed gives the same error), then running the startserver.bat worked for me. I managed to get to the EULA section and then start my server correctly- I hope it helps anyone else who may have this issue!
    • Make a test with another Launcher like MultiMC, AT Launcher or Technic Launcher
    • I opened up Minecraft today for the first time in a month and whenever I try and play forge I get an error 1 message. I restarted my computer, tried reinstalling both Minecraft and Forge and have updated all of my drivers. Nothing seems to work so I'm stumped. I have absolutely no mods installed ATM so I have no idea what could be causing the problem. I hope yall are able to help.   DebugLog:   [19May2024 20:33:51.600] [main/INFO] [cpw.mods.modlauncher.Launcher/MODLAUNCHER]: ModLauncher running: args [--username, dmoy18, --version, 1.20.1-forge-47.2.0, --gameDir, C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft, --assetsDir, C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft\assets, --assetIndex, 5, --uuid, c083972cd92d4dd2894beb25b82ebe82, --accessToken, ????????, --clientId, MDljMzIwMjYtOTJiNS00YWUxLTk1M2EtN2ExMGExZWM0MDAw, --xuid, 2535417310772497, --userType, msa, --versionType, release, --quickPlayPath, C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft\quickPlay\java\1716168829421.json, --launchTarget, forgeclient, --fml.forgeVersion, 47.2.0, --fml.mcVersion, 1.20.1, --fml.forgeGroup, net.minecraftforge, --fml.mcpVersion, 20230612.114412] [19May2024 20:33:51.604] [main/INFO] [cpw.mods.modlauncher.Launcher/MODLAUNCHER]: ModLauncher 10.0.9+10.0.9+main.dcd20f30 starting: java version 17.0.8 by Microsoft; OS Windows 11 arch amd64 version 10.0 [19May2024 20:33:51.634] [main/DEBUG] [cpw.mods.modlauncher.LaunchServiceHandler/MODLAUNCHER]: Found launch services [fmlclientdev,forgeclient,minecraft,forgegametestserverdev,fmlserveruserdev,fmlclient,fmldatauserdev,forgeserverdev,forgeserveruserdev,forgeclientdev,forgeclientuserdev,forgeserver,forgedatadev,fmlserver,fmlclientuserdev,fmlserverdev,forgedatauserdev,testharness,forgegametestserveruserdev] [19May2024 20:33:51.653] [main/DEBUG] [cpw.mods.modlauncher.NameMappingServiceHandler/MODLAUNCHER]: Found naming services : [srgtomcp] [19May2024 20:33:51.668] [main/DEBUG] [cpw.mods.modlauncher.LaunchPluginHandler/MODLAUNCHER]: Found launch plugins: [mixin,eventbus,slf4jfixer,object_holder_definalize,runtime_enum_extender,capability_token_subclass,accesstransformer,runtimedistcleaner] [19May2024 20:33:51.681] [main/DEBUG] [cpw.mods.modlauncher.TransformationServicesHandler/MODLAUNCHER]: Discovering transformation services [19May2024 20:33:51.688] [main/DEBUG] [net.minecraftforge.fml.loading.FMLPaths/CORE]: Path GAMEDIR is C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft [19May2024 20:33:51.689] [main/DEBUG] [net.minecraftforge.fml.loading.FMLPaths/CORE]: Path MODSDIR is C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft\mods [19May2024 20:33:51.689] [main/DEBUG] [net.minecraftforge.fml.loading.FMLPaths/CORE]: Path CONFIGDIR is C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft\config [19May2024 20:33:51.689] [main/DEBUG] [net.minecraftforge.fml.loading.FMLPaths/CORE]: Path FMLCONFIG is C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft\config\fml.toml
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.