Jump to content

1.7.10 stuck at mojang loading screen


Josh1999
 Share

Recommended Posts

Hi guys I am far from a smart person when it come to mods so I have come here for some help. So my problem is once I have my forge installed and stuff and I click play it goes through all the loading bars. For some reason it works when I first install forge and launch it with that profile but when ever i go to launch it a second time it always gets stuck at the 2 loading bars which are:

 

Loading-Initializing minecraft engine

 

Rendering setup- render global instance

 

Once it gets to here the little hammer is still hitting to anvil in the bottom right corner to show it loading but it stays there for ever and if I click on the page it goes to not responding. I have tried different mods and forge versions but it is all the same. Works on the first launch but if u launch it again it just freezes at the same loading bars on the mojang page. I have deleted 1.7.10 and all the profiles then run 1.7.10 fresh then installed forge again. This works only for the first launch. Please help. I'll try post pictures if you want. I don't know if its a crash report but when I exit it the minecraft launcher pops up with heaps of lines. Tell me if u need this. Please help me im desperate and will be extremly thankful.

Link to comment
Share on other sites

Your log states it finished loading, but you have some mods installed:

[13:48:20] [Client thread/DEBUG] [FML/]: Mod sorting data
[13:48:20] [Client thread/DEBUG] [FML/]:        BiblioCraft(BiblioCraft:1.10.4): BiblioCraft[v1.10.4][MC1.7.10].jar ()
[13:48:20] [Client thread/DEBUG] [FML/]:        ChiselAPI|Carving(API: ChiselAPI|Carving:0.0.2): Chisel2-2.3.10.37.jar ()
[13:48:20] [Client thread/DEBUG] [FML/]:        ChiselAPI(API: ChiselAPI:0.0.2): Chisel2-2.3.10.37.jar ()
[13:48:20] [Client thread/DEBUG] [FML/]:        chisel(Chisel 2:2.3.10.37): Chisel2-2.3.10.37.jar
[13:48:20] [Client thread/DEBUG] [FML/]:        customnpcs(CustomNpcs:1.7.10c): CustomNPCs_1.7.10c.jar ()
[13:48:20] [Client thread/DEBUG] [FML/]:        fossil(Fossils and Archeology Revival:1.7.10 Build 7.2.1): Fossils_Archeology_Revival-1.7.10_Build-7.2.1.jar ()
[13:48:20] [Client thread/DEBUG] [FML/]:        cfm(§9MrCrayfish's Furniture Mod:3.4.7): MrCrayfishFurnitureModv3.4.7(1.7.10).jar ()
[13:48:20] [Client thread/DEBUG] [FML/]:        mudcraft(MUDCraft:0.0.1): MUDCraft-1.7.10-0.0.1.jar ()

 

Remove all of them from your mods folder and try again. If it's not freezing anymore, it's a mod that's causing that. Readd your mods one at a time and see when it freezes again. Then report this to the mod author of the freezing mod.

 

Don't ask for support per PM! They'll get ignored! | If a post helped you, click the "Thank You" button at the top right corner of said post! |

mah twitter

This thread makes me sad because people just post copy-paste-ready code when it's obvious that the OP has little to no programming experience. This is not how learning works.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.