Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

missing net/minecraft/client/gui/inventory/GuiContainer ?


SenpaiSubaraki
 Share

Recommended Posts

So 'ive updated my mod to 1.4.6

MCP works fine

But when people try to install my mod,

The log files says :

2012-12-24 10:56:15 [iNFO] [sTDERR] Exception in thread "Minecraft main thread" java.lang.NoClassDefFoundError: net/minecraft/client/gui/inventory/GuiContainer

 

Which i'm not surprised with, because my mod uses a block that opens a Gui.

As the class is not missing in MCP (so Forge Source)

Is it possible it is missing in Forge Universal?

I tripple Checked the code and everything is imported as it should.

 

Can anyone else provide more information on this ?

Link to comment
Share on other sites

MCP code working > go to MCP folder > recompile > reobfuscate > open reobf folder>open minecraft folder > copy that content into a .zip file > add textures > upload > distribute > people come and post me error log > try to find solution. (read back from the start 3 times)

> report to forge cause no clue what is going on

 

thats what i did. recompile+reobf = good way to reobf no ? or did I miss something ?

Link to comment
Share on other sites

Whatever you did made it so that your mod doesn't reobf properly. Or you're passing out the unobfed form.

 

MCP obfs that class back to what it should be, this isn't a forge issue. Its a distribution issue on your end.

I do Forge for free, however the servers to run it arn't free, so anything is appreciated.
Patreon: http://www.patreon.com/lexmanos
Paypal: http://paypal.me/LexManos

BitCoin: 1Q8rWvUNMM2T1ZfDaFeeYQyVXtYoeT6tTn

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • I tried this code but I got an error while making custom spawn egg for a skeleton(this skeleton is a vanilla minecraft entity) I think I know why this error is coming, but I don't know how to solve it, can you please help, I am sharing the code -  package com.anirudh.forgemod.init; import com.anirudh.forgemod.ForgeMod; import com.anirudh.forgemod.items.ItemBase; import com.anirudh.forgemod.items.ModSpawnEggItem; import com.anirudh.forgemod.items.StrongestApple; import com.anirudh.forgemod.util.enums.ModArmorMaterial; import net.minecraft.world.entity.EntityType; import net.minecraft.world.entity.EquipmentSlot; import net.minecraft.world.item.ArmorItem; import net.minecraft.world.item.CreativeModeTab; import net.minecraft.world.item.Item; import net.minecraftforge.fmllegacy.RegistryObject; import net.minecraftforge.registries.DeferredRegister; import net.minecraftforge.registries.ForgeRegistries; public class ModItems { public static DeferredRegister<Item> ITEMS = DeferredRegister.create(ForgeRegistries.ITEMS, ForgeMod.MOD_ID); //Items public static final RegistryObject<Item> RUBY = ITEMS.register("ruby", ItemBase::new); public static final RegistryObject<StrongestApple> POISON_APPLE = ITEMS.register("strongest_apple", StrongestApple::new); public static final RegistryObject<ModSpawnEggItem> SKELETON_SPAWN_EGG = ITEMS.register("skeleton_spawn_egg", () -> new ModSpawnEggItem(EntityType.SKELETON, 0x00FFA8, 0x326D59, new Item.Properties().tab(CreativeModeTab.TAB_MATERIALS))); //Armor public static final RegistryObject<ArmorItem> RUBY_HELMET = ITEMS.register("ruby_helmet", () -> new ArmorItem(ModArmorMaterial.RUBY, EquipmentSlot.HEAD, new Item.Properties().tab(CreativeModeTab.TAB_COMBAT))); public static final RegistryObject<ArmorItem> RUBY_CHESTPLATE = ITEMS.register("ruby_chestplate", () -> new ArmorItem(ModArmorMaterial.RUBY, EquipmentSlot.CHEST, new Item.Properties().tab(CreativeModeTab.TAB_COMBAT))); public static final RegistryObject<ArmorItem> RUBY_LEGGINGS = ITEMS.register("ruby_leggings", () -> new ArmorItem(ModArmorMaterial.RUBY, EquipmentSlot.LEGS, new Item.Properties().tab(CreativeModeTab.TAB_COMBAT))); public static final RegistryObject<ArmorItem> RUBY_BOOTS = ITEMS.register("ruby_boots", () -> new ArmorItem(ModArmorMaterial.RUBY, EquipmentSlot.FEET, new Item.Properties().tab(CreativeModeTab.TAB_COMBAT))); }  
    • Depends entirely on the context. As it stands those are two words that you can look up in a dictionary.
    • The mod is not using the Forge config system correctly, I would recommend you report this to the mod author. Delete their config file if you didn't modify it.
  • Topics

  • Who's Online (See full list)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.