Jump to content

Forge 1.12-14.21.0.2321 fails to launch


BatHeart
 Share

Recommended Posts

I understand that this is a dev version. Just wanted to let you know.

I installed 2321 successfully (had to uncheck the Mercurius option first)

When I try to launch, it fails to download file asm-all-5.1.jar
I see this message in the launcher: 

Couldn't get hash for org/ow2/asm/asm-all/5.1/asm-all-5.1.jar from https://libraries.minecraft.net/org/ow2/asm/asm-all/5.1/asm-all-5.1.jar.sha1: HTTP 404: Not Found

I have tried this in the Mojang launcher, and also in MultiMC.

Link to comment
Share on other sites

go to: https://mvnrepository.com/artifact/org.ow2.asm/asm-all/5.1

Get the file.

go to your ".minecraft\libraries\org\asm\asm-all"   Folder

create a new folder and name it 5.1

paste the .jar file

 

remove all current mods from the mods folder.

 

Launch minecraft forge beta

 

Worked for me.

Edited by Poncho Longshank
fixed filepath
Link to comment
Share on other sites

Tried that, and unfortunately game still tries to download that.

When I close the launcher and run it again, it shows the following message:

 

"The version you are trying to play inherits properties from an unknown version".

 

Any way I can fix that?

 

>Also, I tried deleting the forge profile, even installed 2320 version to check if problem persists. Sadly, it's still here. I've also launched 1.12 vanilla before.

Edited by MercuryOne
added things
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, DrZell said:

Solved, put that jar in the folder

"%appdata%\.minecraft\libraries\org\ow2\asm\asm-all\5.1"

Absolutely! Thank you. I didn't think it was going to be that simple. I imagined this was the first of many files that could not be downloaded, but you are quite correct, and now I have it running.

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, marcocorriero said:

The game crashed whilst initializing game
The game crashed whilst initializing game
Error: java.lang.VerifyError: Inconsistent stackmap frames at branch target 13

Please don't hijack other people's threads. Make your own thread and post the complete log.

Also, you still owe me money.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, diesieben07 said:

Please don't hijack other people's threads. Make your own thread and post the complete log.

Also, you still owe me money.

There was no context on the previous person's post, I got the exact same log message when I tried:

 

6 hours ago, DrZell said:

Solved, put that jar in the folder

"%appdata%\.minecraft\libraries\org\ow2\asm\asm-all\5.1"

It doesn't seem that that solution works, but it's still on the same topic as OP's issue.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.